Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér, átlátszó, fakó arcbőrön...

Fehér, átlátszó, fakó arcbőrön lehet valahogy segíteni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a női dolgokban, de már nagyon nem tetszik. Gondoltam hogy elnézek valami jónak ígért szoliba vagy valami bőr szépítő vitamint keresek esetleg valami krém? Mi lenne a legjobb?
2014. febr. 6. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilcsi kökényes kozmetikumai (arctej,zselé,habkrém) Direkt sápadt,rossz vérkeringésű bőrre vannak.De előtte lehet nem ártana egy vérvétel mert lehet hogy csak vérszegény vagy.Arcmasszázst is tudom még ajánlani mert serkenti a vérkeringést,meg nagy sétákat a levegőn hogy oxigén is kerüljön az arcod vérébe...átmenetileg meg használj egy kevés pirosítót. :)
2014. febr. 7. 01:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Masszírozás,de lehet genetikai oka is.
2014. febr. 7. 06:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Rengeteget vagyok a levegőn, futni is szoktam. Utána az egész fejem full vörös. Nem hinném hogy a vérrel van gond. Nap nem nagyon szokott érni. Nyáron csak este vagyok hajlandó kimenni. Ezért gondoltam rá, hogy évek óta alig látott rendesen nap és esetleg a D-vitamin nem ártana az arcomnak. Vagy fogalmam sincs. Pirosítót nem használnék így is elég piros vagyok főleg télen. De azért köszi mindkettőtöknek :)
2014. febr. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!