Átlátszó vagy nem átlátszó ajakbalzsam a szebb?
Figyelt kérdés
Illetve melyik lehet úgymond kevésbé "káros" az egészséges
Most itt az előállításra gondolok.
2013. okt. 6. 17:29
1/3 anonim válasza:
Ha tuti jot szeretnel, akkor kokuszzsir. Mondjuk szintelen, ha nagyon szeretned szinezni, kicsi mica port tehetsz bele.
Ha venni szeretned, akkor szerintem erdemes szineset valasztani, de olyat, ami csak elenkiti a termeszetes szineid, pl ha meleg szineid vannak, akkor barackszinut, ha hideg, akkor rozsaszint.
Csak az ezustos rozsaszint ne :)))
2/3 A kérdező kommentje:
szia, pont azért kérdeztem mert csinálnék ajakápolót,fincsi összetevőből,méhviasz shea kakaóvaj..stb. De nem tudom még milyen tokba érdemes tölteni.
az átlátszó annyiban jó hogy lehet látni mennyi van még benne. Amúggy céklaporral szeretném majd színesíteni.
2013. okt. 6. 22:29
3/3 A kérdező kommentje:
jaj szerintem én rosszul is írtam ki a kérdést én az ajakbalzsam tokjára értettem:DDD nem magára az anyagra ami benne van...
2013. okt. 6. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!