Jó ajakápoló száraz szájra? Blistexet lehet még kapni? Vagy milyen van még ami tényleg használ?
Figyelt kérdés
Utána néztem nagyon sokféle ajakápolónak olyat keresve ami tényleg hidratál. Sajnos a labello, bebe csak még jobban száritotta. Olyar keresnék ami árban is megfelelő. Gondoltam az avon carenek a méhpempős ajakápolójára, a primusra, Alverde. De nem tudom mennyire jók és melyik érné meg.2013. febr. 24. 11:01
1/5 anonim válasza:
Szoktam látni a dm-ben meg a Rossmannban is Blistexet. Amik nekem nagyon beváltak, az Oriflame univerzális ajakbalzsam, de ez kicsit drága, ez a kedvencem, meg nagyon jó még az Isana Intensiv is, az csak 300 Ft.
2/5 anonim válasza:
Nekem az AVON-os méhviaszos balzsama vált be ami ilyen kis tégelyben van.
3/5 anonim válasza:
Most vettem a Rossmannban akciósan Himalaya Herbals ajakápolót, szerencsére eddig jól szerepel. Én is használok univerzális balzsamot, csak Oriflameset, az a gond, hogy azt útközben nem tudom használni, inkább csak itthon és munkahelyen, ahol van lehetőség kéztisztításra.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor majd megnézem a Blistexet mert azt olvastam hogy olcsó de nagyon jó. És gondoltam megrendelem az avonosat. Most a labello vitamin shakes verzióját használom és nem egy nagy hűha meg kell hogy mondjam. Főleg a hidegbe kiszáradt számra...
A himalayassal us szemeztem de csak neten mert nem biztos hogy itt lehet kapni. Majd utánanézek. Köszönöm :)
2013. febr. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!