Lányok melyik az az ajakápoló/szőlőzsír/ajakbalzsam ami újratölthető? Márkát is mondhattok!
Szoktam magamnak csinálni ajakápolót, de az a gondom hogy nem találok olyan tokot amibe nem folyna bele. Mindenféleképpen csak a stiftes változatot használometem használni. A labello, garnier olyan hogy van benne egy pöcök ami csavarás közben fel és lemegy a sínben. Hiába béleltem ki sütőpapírral akkor is belefolyt a dobozba szóval az nem jó. Tudom lehet rendelni de hátha van olyan a boltban patikában amilyenre én gondolok, amibe egyből önthető a folyékony massza.
Plusz egy kérdés: kiürült stiftes dobozokat, tégelyeket honnan lehet vásárolni?? webshop kivételével
debreceni vagyok
ehhez hasonló lenne tökéletes szerintem,szóval aminek az alján iylen vékony csavaró van
Hát sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, de leírnád nekem kérlek, hoyg milyen ajakápolót készítesz? :)
Amúgy a netes rendeléstől miért félsz?
itt van az összes ajakbalzsamos recept ami közül lehet választani én az egyiket csináltam kisebb változtatással
ezt cisnáltam
1gr méhviasz (én egy 100% méhviaszból készült gyertyát használtam )
1 gr kakaóvaj (gyógyszertári finomított)
1 gr ricinusolaj
1 kiskanal olivaolaj
1 kiskanal shea vaj
3 csepp illó(végén (fahéjilló vigyázz mert csííp akár irritációt is okozhat)de elhagyható )
1 E vitamin(végén)
nem muszáj az összes olajfajtát belerakni akár a kakaóvajat ki is veheted viszont a méhviasz mindenféleképpen menjen bele. Először shea vaj nélkül csináltam és olyan méhviaszos ragadó réteget képezett a számon miután felkentem ,de raktam bele sheát és naygon szépen kenhető és átlátszó nem féynesíti de ápolja és sokáig fent marad ,nagyon szeretem!
nem félek a netes rendeléstől egyedül a kiszállítást nem szeretem hoyg meg kell fizetni, jó láttam hogy egy ajakápoló toknál olyan 300 forintot kellene fizetni pluszban, de előtte még körülnézek 100 forintos boltokba is hátha van még olyan fajta amilyet szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!