Natúr szappanok?

Figyelt kérdés
Ti milyen márkájú natúr szappanokat használtok, szerettek?

2014. márc. 2. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A natúr szappanokat két csoportra tudnám osztani.

- natúr+szintetikus adalékanyagok

- natúr

Ez utóbbit a handmade szappanok között lehet megtalálni. A szappan színéből és illatából, azért lehet következtetni.

Szerintem ez minőségileg a legjobb szappanok között lehet. [link] Ha Magyarországon lennék, akkor ez a szappan az, amit kipróbálnék.

2014. márc. 3. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Nadlertől szoktam rendelni a meskáról: [link]

Itt még nagyon sok jó kézműves van, akik csakis natúr kézzel készített dolgokat árulnak :)

Eddig szinte mindegyik bevált, most épp a teafaolajos arcszappan a kedvencem, sokat segített a pattanásos bőrömön. :)

2014. márc. 3. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mind a kettőtöknek :).
2014. márc. 3. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a Nadler kézműves szappanok valóban nagyon jónak tűnnek! Fantasztikusan szépek és az összetételük alapján nincs is szükség adalékanyagokra.
2014. márc. 3. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ismertebb készítőkön kívül nem nagyon ismertem mást de hogy én is utána néztem Nadler termékeinek nagyon biztatóak. Nagy a választék és ár tekintetében sem túlzás. Nagyon jó hogy van aki foglalkozik ezzel! :)
2014. márc. 3. 22:51
 6/7 anonim válasza:

Én eddig csak Yamunát, Mannaszappant és Olivia szappant próbáltam.

Viszont amit szeretnék még kipróbálni, az Eszter falusi portékái. Kecsketejes szappanok, a kecskéket is ő tartja, maga feji stb...

itt meg tudod nézni: [link]

2014. márc. 11. 20:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :). Yamunát még nem próbáltam. Nem rég kezdtem ilyesmit használni, de sajnos az volt a tapasztalatom, hogy a szappanok nekem eléggé kiszárították a bőröm. Az arcápolásnál nem volt ez annyira gond, és szebb is lett tőle a bőröm, de egyéb helyen nagyon kellemetlen száraz lett az eredmény. Szóval most erre keresek megoldást, mert a vegyszerrel tele nyomot tusfürdőkhöz nem akarok visszatérni. Nektek volt hasonló tapasztalat?
2014. márc. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!