Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek csúnya a pattanás?

Szerintetek csúnya a pattanás?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni hogy (főleg pasik) mit gondoltok a kicsit csúnyább bőrű csajokról. Nekem vannak pattanásaim (általában nem vészes, de most épp többségben vannak). Mennyire befolyásolja ez a szépséget szerintetek?
2014. márc. 2. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Néhány pattanással nincs gond, azzal van gond ha valaki gyulladt piros, ragyás és nem tesz ellene semmit, annyiféle megoldás van már rá, bőrgyógyász, egészséges életmód, gyógyszerek, átmenetileg el is lehet fedni, mégis a mai napig látok olyan lányokat akik full pattanásos arccal járkálnak. Nem értem miért... ez olyan igénytelennek hat. Sokat ront bárkin.
2014. márc. 2. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Lányként mondom, hogy a csak vizet ivó, sok zöldséget evő, cukormentes diétát folytató lánynak lehetetlen hogy csúnya legyen a bőre..ha valaki egészségtelen annak a bőre is az.

Szóval nem a legjobb jut róla eszembe..:/

2014. márc. 2. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Köszi,nem mindenki önsanyargató. Nem fogok kihagyni egy pizzázást, mozizást(=pattogatott kuki, vagy meki) vagy akár egy bulit (kóla, koktél) csak azért,mert inkább répát rágok. Ha valaki nem viszi túlzásba, nem lesz gond. Én inkább élek, és vállalom azt a pár pattanást. :)
2014. márc. 2. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha te azért élsz, hogy egyél, hát legyen, addig én élvezem a csokis zabkását banánfagyival és tiszta bőrrel:)
2014. márc. 2. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Értő olvasás 1-es. Inkább figyeltél volna nyelvtanon okoskodás helyett.
2014. márc. 2. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
De cuki vagy:D
2014. márc. 2. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek mondanám, hogy hidd el, hogy van az a pattanásos bőr, amire nem olyan egyszerű és gyors a megoldás mint te azt gondolod :). Főleg azokra nem, amiket te említettél, a gyulladt pattanásokra. Egyébként abban egyetértek, hogy 1-2 pati még nem hiszem hogy zavaró lenne.
2014. márc. 3. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

"Lányként mondom, hogy a csak vizet ivó, sok zöldséget evő, cukormentes diétát folytató lánynak lehetetlen hogy csúnya legyen a bőre..ha valaki egészségtelen annak a bőre is az."

Ez úgy baromság, ahogy van. Netán minden embert megkérdeztél a Földön?

A tesóm sportol, naponta edz, minimum 3 liter vizet megiszik, nem eszik zsírt, cukrot, glutént, tejtermékeket, szinte csak csirke, hal, zöldség és gyümölcs jöhet nála szóba, és a mai napig szenved az akne miatt. Pedig gyógyszert is szedett rá.

Ellenben én rengeteg csokit meg fűszeres kaját eszek, és utoljára 12 évesen volt pattanásom.

2014. márc. 4. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!