Hogyan harcoljak a pattanás utáni foltommal?
Alapból szerencsés bőrtípust örököltem, pár hónapja mégis volt egy nagy makacs pattanásom az arccsontom alatt. Kinyomtam, de többször is újratermelődött, úgyhogy többször ki kellett nyomnom. (Itt napokat értek.) Ez az egész egy 2-3 hónapja volt, még azóta is megvan a foltja, igaz halványabban, ilyen mélyrózsaszínes árnyalata van. Hogyan tudnám eltüntetni? Próbáltam már gőzölést, bőrradírt, arcmaszkot...
Menjek el bőrgyógyászhoz? Ti mit javasoltok? Hasonló problémák valakinek? Bevált házi praktikák?
Köszönöm!
Azt a részét próbáld lehámlasztani.
Nekem is ezen a területen volt pont egy ilyen pattanás és szintén 2-3 hónapos idő előzi meg,de már alig látszik.
Próbáld lehámlasztani azt a foltot onnan(a bőrgyógyász tud felírni kémiai hámlasztást,bár szerintem 1 pattanás heg miatt nem éri meg megvenni)
Én úgy csináltam,hogy korrektoroztam és mivel hosszú a hajam ezért azzal is eltakartam...de korrektorral egyáltalán nem látszott + még sálat is hordtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!