Milyen hajbalzsamot használsz és kb meddig hagyod a hajadon?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:26
1/9 anonim válasza:
Syoss Haj Pakoló 200 ml Sérült, töredezett hajra
nekem bevált(Y) nem törik annyira a vasalás alatt (Y)
3/9 anonim válasza:
Nivea és Garnier Fructis, mindkettőből szilikonmenteset. Kb. addig hagyom a hajamon, amíg letusolok, és a végén mosom le, olyan 3-4 perc.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szilikonmenteas? :O Olyanról nem is halottam még,mit jelent?
2009. dec. 15. 17:47
5/9 anonim válasza:
én herbal essences újfajtából használom a világoskéket. hidrat-álom a neve :) Nemrossz, de azért ha elfogy másmilyent veszek :D Kb 2-3 percig hagyom rajta
6/9 anonim válasza:
Minél tovább hagyod rajta,annál jobban hat,persze tulzásba sem szabad vinni,nehogy elnehezitse a hajad. Ki kell tapasztalni. Meg azt is,hogy kinek melyik balzsam válik be. Ez egyénfüggő,mindenkinek más a jó.
Tényleg mi a baj a szilikonnal egyik válaszoló? Hajvégápolókban is van általában...
7/9 anonim válasza:
Syoss.. és kb 3-4 percig hagyom rajta. nekem bevállt ☺
8/9 anonim válasza:
nekem IS bevállt. csak mert már irták elöttem.
ajánlom ☺
elöző voltam.
9/9 anonim válasza:
Nincs velük különösebb baj, de én nem használok sampont, csak balzsamot egy ideje, és a szilikonos (a leírt 2-n kívül az összes az, eddig nem találtam olyat, ami nem)lerakódik a hajra, és csak samponnal lehet lemosni. A szilikonmentes nem zárja ki a hajból a nedvességet (igaz be sem). Ha valakit érdekel, keressen rá úgy, hogy "CO washing".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!