Nem kéne furcsán érezzem magam ettől, de mégis. Miért?
barátom (akivel nem rég,kb 2 hete vagyunk együtt) fodrász...és szeretné levágni a hajam.
édesanyja is fodrász,s múlt nap ott előttem tárgylták hogy mit csinálnának a fejemmel.
viszonylag hosszú hajam van,és szeretném még növeszteni,s ők úgy gondolták hogy végnénak belőle kicsit,és lépcsőzetesre alakítanák
nem tudom,hogy miért nem tetszik inkább az ötlet: azért mert barátom csinálná,vagy azért mert félek megválni a hajamtól
ez hülye kérdés :D tudom...de ti mit gondoltok erről?
Azt, hogy NEKED kell eldöntened, hogy akarsz-e és ha igen, mikor akarsz vágatni a hajadból.
Akár a barátod, akár nem, akár fodrász, akár nem, neki és az anyjának az égvilágon semmi köze hozzá.
Én nem engedném, ha épp nem akarnék vágatni. És akkor se biztos, hogy belemennék, ha épp hajvágáson gondolkoznék. Van bevált fodrászom, és egyébként is előbb meg kellene ismernem a munkáit, hogy bízzak a "tudományában".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!