Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig érő haj szép még?

Meddig érő haj szép még?

Figyelt kérdés
Én térdig érőt szeretnék, most a derekamig ér, de ha megnőtt a térdemig lehet hogy továbbnüvesztem:)
2008. júl. 21. 18:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
még sose láttam olyat,hogy túl hosszú lenne!imádom!
2010. dec. 6. 21:43
 22/26 anonim ***** válasza:
88%

Na, hogy álltok a növesztéssel? :)

Én is nagy imádója vagyok az extra hosszú hajnak. Az enyém a combom felső részéig ér, a célom az, hogy majdnem térdig érjen. Akkor majd meglátom, milyen lesz és esetleg kitűzöm új célnak a vádliig érőt. Persze csak ha a genetika engedi. :)

2011. jan. 18. 11:39
 23/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az extra hosszú hajak. Nemrég láttam egy lányt akinek kb térdig érő haja volt, nagyon jól nézett ki! Fiú létemre több mint 10 év után sikerült olyan hosszúra növeszteni, hogy most a térdem felett van kb egy tenyérnyivel. A párom az alsó 15 cm-t befestette zöldre. Bár sokan megbámulnak és megjegyzéseket tesznek, de ennek ellenére sem vágatom le!
2011. ápr. 1. 06:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a festés nem számít, ha sötétebbre festi az ember a haját, nekem a fekete hajam nagyon gyorsan nőtt és nagyon jó minőségű is volt meg minden, aztán én hülye levágattam és szőkére festettem- mert ez az eredeti hajszínem, de már visszafestettem feketére és növesztem.
2011. nov. 6. 17:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem bokáig érő, extradús, barna hajam van fiúként. A dússága és a hossza miatt egy hajmosás kb. 5 óráig tart szárítással.
2017. nov. 6. 16:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Na hogy álltok a növesztéssel? Elértétek a kitűzőtt célt? Imádom az extrém hosszú hajú lányokat.
2022. jún. 16. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!