Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig érő haj szép még?

Meddig érő haj szép még?

Figyelt kérdés
Én térdig érőt szeretnék, most a derekamig ér, de ha megnőtt a térdemig lehet hogy továbbnüvesztem:)
2008. júl. 21. 18:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
ízlés kérdése, szerintem a derekadig is bőven elég. a térdig érő nekem már egyáltalán nem tetszik, pedig én is a hosszú haj híve vagyok. kicsit indián bennszülöttnek néznél ki vele, de te döntöd el mi tetszik és mi nem. de a közízlés már inkább túlzásnak tartja, mint szépnek, de ez csak az én véleményem.
2008. júl. 21. 19:10
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a derékig érő haj szebb mintha térdig ér. De ez csak az én véleményem, mindenkinek más tetszik. Nekem is derékig érő van, bár én fiú vagyok XD
2008. júl. 21. 19:27
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Én az utcán láttam egy csajt akinek a bokájáig ért a haja 8O

Majdnem beájultam mikor megláttam hogy hogy tudja ezt a hosszú hajat gondozni...

Nah de szerintem is a derékig érő jobb mert hiába volt szép hosszú bokájáig érő haja a csajnak gondozni eléggé macerás

2008. júl. 21. 19:31
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem hatalmas álmom, hogy a bokámig (nemviccelek) érjen a hajam. De... sajnos voltam olyan hülye ökör, hogy melíroztattam. ugy 1 évig. most már arra se vagyok hajlandó, barnára visszafessem, hogy ne nézzek ki hülyén. Nemérdekel. az én hajamhoz többet nemér festeék. Ezt csak azért írtam, mert tönkrecseszte. törik és mint a széna olya. majd ha elég hosszúra lenőtt nyissz...:'( Amugy meg...Szerintem bámilyen hosszú haj szép, a nagyon hosszú is, csak nemmindegy, hogy milyen. az egyenes általában szép. De a lények, hogy jólápot és ne legyen töredezett. Ugyhogy csak igy tobább, és irigyelekk. Majd utolérlek:D:D. Amugy tényleg az álmamim között szerepel..:)
2008. júl. 21. 19:41
 5/26 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem is nagy álmom a bokáig érő haj...;)

Olyan különleges, mert ilyen nincs mindenkinek:)

2008. júl. 21. 19:59
 6/26 A kérdező kommentje:
Egyébként töredezett hajra nagyon jó a tiszta olívaolaj, én úgy használom, hogy mivel csak heti egyszer mosok hajat, előtte jó vastagon rákenem az egész hajamra, és 2-3 órát rajtahagyom....csodákra képes:)..utána sampon meg balzsam...és magától hagyom megszáradni
2008. júl. 21. 20:02
 7/26 anonim ***** válasza:
36%
Ez teljesen szubjektív. Tény, hogy a ffiak általában jobban szeretik a hosszú hajat. Az én barátom viszont már a lapocka alá érő hajtól is fizikailag rosszul van.
2008. júl. 21. 20:11
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Köszi(én irtam, hogy mi az álmom) Akor hadd kérdezzek meg, milyensampont, balsamot használsz? mert Gőzöm sincs melyik a jó. Annyi féle van. Amugy tényleg nyugodtan növeszd meg. Sokakat elvarázsol a hosszú, nagyon hosszú haj. És ha sok is vele a gond, de ha valaki nem un rá, akkor csak csodálni lehet.:D Ugyhogy HAJRÁ...:)
2008. júl. 21. 20:23
 9/26 A kérdező kommentje:

Én ilyen Herbaria-s csalán sampont és balzsamot használok, illatszerben, gyógynövényboltban tudod beszerezni, több féle van;)

Am sztem az ilyen gyógyszertári vagy gyógynövényboltból beszerezhető samponok és balzsamok jobbak, mint ezek az úgymond csodaszerek, amik tele vannak ilyen meg olyan rákkeltő adalékokkal. Te se add fel, növesszük meg mind a ketten;)

2008. júl. 21. 20:29
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én a széles vállam eltakarása miatt kezdtem növeszteni a hajam, kb. másfél éve, akkor ért kb. áll alá nem sokkal, most pedig majdnem hátközépig!:)

és nem is hagynám levágatni! a barátomnak is hosszú haja van, és szerintem a hosszabb sokkal jobb mint a rövidebb:)

én azon a véleményen vagyok, hogy amíg egészséges, ápolt a haj, addig szép!

2008. júl. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!