Meddig érő haj szép még?
ez izlés dolga nekem is hosszú a hajam bárderékig nem ér.
szerintem a derékig érő haj mág szép az az alatti nekem nem tetszik főleg hogy nagyon nehéz kezelni.
de te tudod milyen az izlásed.
Nekem is nagy álmom, hogy igazán hosszú haja legyen a barátnőmnek. Ő most ezért növeszti!!! :)) Számomra nagyon vonzó a fenékig érő haj, persze ha "csak" derékig ér, az is már nagyon jó.
Nekem gyors az anyagcserém, és talán ennek köszönhető, hogy a körmöm és a hajam is nagyon gyorsan nő, hetente le is kell vágatni. A barátnőmnek viszont elég lassan nő a haja, így nincs könnyű dolga. (Szivesen veszek minden ötletet amivel lehet gyorsítani a haj növekedését!)
Ha nem túl nagy kérés, küldjetek képeket privát emailben! A szép, hosszú hajú nőkről készített képeket gyűjtöm!!! (Természetesen ez csak nekem kell, illetve esetleg megmutatnám a barátnőmnek, hogy milyet szeretnék... Nagy segítség lenne, mert a vizualizáció nagyon hasznos egy cél elérésében.)
Szia Utolsó Kommentelő!:)
Nekem nagy álmom hogy térdig vagy akár még tovább nőjön a hajam, most derékig ér. Gyorsan nő a hajam, havonta 2 cm-t, mindenféle hajnövekedésgyorsítás nélkül. Tudok egy jó tippet, ami nagyon széppé teszi a hajat, ha akarod, mutasd meg a barátnődnek:)
Hetente egyszer hajmosás előtt, bekenem jó vastagon az egész hajamat olívaolajjal, és rajtahagyom 2-3 órát, utána sampon meg balzsam...nagyom jó:)
Hajnövekedésgyorsítást nem tudok.
Ne légy szomorú, mert nem elég hosszú a haja a barátnődnek, előbb-utóbb úgyis megnő:)
Nemtudom, hogy ő festi-e, vagy szokta-e vasalni, de ha igen én nem azért, hogy beleszóljak, de sztem ezekkel fel kéne hagynia. Én sose festettem, sose vasaltam, és hát elég szép, de nem beképzeltségképpen;)
Egyébként én ilyen nagyon hosszú hajat szeretnék, most derékig ér, de olyan combig-térdig szeretném megnöveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!