Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig érő haj szép még?

Meddig érő haj szép még?

Figyelt kérdés
Én térdig érőt szeretnék, most a derekamig ér, de ha megnőtt a térdemig lehet hogy továbbnüvesztem:)
2008. júl. 21. 18:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok... szerintem nagyon szép a hosszú haj, de azért nem kell felseperni vele az utcát, derékig elég megnöveszteni, vagy max a combod felső részéig... sztem a férfiak se szeretik, ha egy csaj állandóan a hajával kínlódik, márpedig egy térdig érő hajról ez ugrik be nekik.
2008. júl. 21. 21:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nyugodtan növesztgesd mert télleg non különleges leszel tőle.Márha az a célod hogy kitűnj a tömegből.
2008. júl. 21. 21:51
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megint én..:D benne vagyok..:) Amugy meglepő, hogy milyen sokan tartják macerásnak a hosszú hajat. Szerintem annak aki viseli, már rutin lessz, nem nyűg. A barátom pl megveszne, hogyha olyan hosszú hajam lene, imádja... Innen is látszik: ahány ember...
2008. júl. 22. 07:20
 14/26 anonim ***** válasza:
6%

ez izlés dolga nekem is hosszú a hajam bárderékig nem ér.

szerintem a derékig érő haj mág szép az az alatti nekem nem tetszik főleg hogy nagyon nehéz kezelni.

de te tudod milyen az izlásed.

2008. júl. 22. 09:57
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Nekem derékig érő hajam van és nem kívánom tovább növeszteni :)
2008. júl. 22. 14:26
 16/26 anonim válasza:
100%
Nekem is derékig érő hajam van, sajnos nem nő tovább. Ha a tiéd "engedi" növeszd olyanra, amilyenre szeretnéd. Nemrég láttam egy lányt, kb. combig érő hajjal, nagyon szép, ápolt volt és persze minden pasi megfordult utána:))
2008. júl. 24. 07:03
 17/26 anonim válasza:
34%

Nekem is nagy álmom, hogy igazán hosszú haja legyen a barátnőmnek. Ő most ezért növeszti!!! :)) Számomra nagyon vonzó a fenékig érő haj, persze ha "csak" derékig ér, az is már nagyon jó.

Nekem gyors az anyagcserém, és talán ennek köszönhető, hogy a körmöm és a hajam is nagyon gyorsan nő, hetente le is kell vágatni. A barátnőmnek viszont elég lassan nő a haja, így nincs könnyű dolga. (Szivesen veszek minden ötletet amivel lehet gyorsítani a haj növekedését!)

Ha nem túl nagy kérés, küldjetek képeket privát emailben! A szép, hosszú hajú nőkről készített képeket gyűjtöm!!! (Természetesen ez csak nekem kell, illetve esetleg megmutatnám a barátnőmnek, hogy milyet szeretnék... Nagy segítség lenne, mert a vizualizáció nagyon hasznos egy cél elérésében.)

2008. júl. 24. 09:17
 18/26 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó Kommentelő!:)

Nekem nagy álmom hogy térdig vagy akár még tovább nőjön a hajam, most derékig ér. Gyorsan nő a hajam, havonta 2 cm-t, mindenféle hajnövekedésgyorsítás nélkül. Tudok egy jó tippet, ami nagyon széppé teszi a hajat, ha akarod, mutasd meg a barátnődnek:)

Hetente egyszer hajmosás előtt, bekenem jó vastagon az egész hajamat olívaolajjal, és rajtahagyom 2-3 órát, utána sampon meg balzsam...nagyom jó:)

Hajnövekedésgyorsítást nem tudok.

2008. júl. 24. 17:52
 19/26 anonim válasza:
Szia! Köszönöm a tippet! Sajnos az olívaolaj használata könnyen zsírosodó haj esetén nem javasolt. Úgy tudom a kávépakolás segíthet a hajnövelésben és nem zsírosítja a hajat sem, viszont ez sem vált be mindenkinek, valakinek csak 2 cm-t nőtt a haja 2 hónap alatt. Ezt egyébként a barátnőm is tudja produkálni, kávé nélkül is. Ilyen ütemben nagyjából 5 évre lenne szükség, hogy elég hosszú legyen a haja... :(
2008. júl. 25. 09:00
 20/26 A kérdező kommentje:

Ne légy szomorú, mert nem elég hosszú a haja a barátnődnek, előbb-utóbb úgyis megnő:)

Nemtudom, hogy ő festi-e, vagy szokta-e vasalni, de ha igen én nem azért, hogy beleszóljak, de sztem ezekkel fel kéne hagynia. Én sose festettem, sose vasaltam, és hát elég szép, de nem beképzeltségképpen;)

Egyébként én ilyen nagyon hosszú hajat szeretnék, most derékig ér, de olyan combig-térdig szeretném megnöveszteni.

2008. júl. 25. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!