Fogamzasgatlo ezen segitene? Vagy menjek borgyogyaszhoz?
Figyelt kérdés
Az utobbi idoben a bőröm egyszeruen undorito lett.Korabban sem volt makulatlan,de most katasztrofa.Olyan zsiros,mintha be lenne kenve olajjal es allandoan teli van pattanasokkal,pedig 24 eves vagyok.Az elmult 3-4 honapban tobb tizezret koltottem draga kremekre,de egyik sem ert semmit.Hiaba megyek kozmetikushoz,1 het mulva mar ugyanolyan,mint elotte.
Eddig nem szedhettek fogamzasgatlot egy egeszsegugyi problema miatt,ami most megszunt,igy a nodoki felirta a tabit. Ha elkezdem szedni remelhetem,hogy megoldodik a problemam?
Vagy menjek el borgyogyaszhoz?
2014. febr. 24. 22:02
1/4 anonim válasza:
Lehet külső oka is, csak ezért szedni fogamzásgátlót, nem indokolt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem csak emiatt irattam fel.
2014. febr. 25. 02:58
3/4 anonim válasza:
Megoldódhat. De miért nem az orvosokban bízol inkább, mint az itteni válaszolókban?
4/4 anonim válasza:
Akkor szünteti meg a tabi, ha hormonális oka van a bőröd zsírosságának. Nekem is így volt, most pedig abba kell hagynom, és már előre félek, hogy hogy fogok megint kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!