Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fogamzásgátló pattanás ellen?

Fogamzásgátló pattanás ellen?

Figyelt kérdés

Pattanásos az arcom, magán bőrgyógyászhoz fordultam. Írt fel 2 féle krémet, és egy gyógyszert. Azt mondta ha nem használ forduljak nőgyógyászhoz ő ír fogamzágátlót és akkor majd kitisztul az arcom. Hát szinte semmit sem hatott a gyógyszer, jövő héten kell visszamennem hozzá. El fog küldeni nőgyógyászhoz.

Mennyi idő alatt tisztul ki fogamzásgátló szedése alatt az arcom?

És a nőgyógyász megvizsgál ha csak ezért akarom feliratni? (Úgyértem felnyúl?)

Köszönöm a válaszokat! :)

16/L

2014. febr. 8. 19:32
 1/6 anonim válasza:
Igen hathat. De milyen gyógyszert szedtél?
2014. febr. 8. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
nos, az a helyzet a fog.gátlóval, hogy ha elkezded szedni, akkor tényleg kitisztul, de amint abbahagyod, visszajönnek a pattanásaid, márpedig gondolom nem fogod emiatt 20 évig szedni. Ez csak elfedi a valós gondokat. Ha azért vagy pattis, mert felborult a hormonháztartásod, akkor ennek az okát kell kivizsgálni és megszűntetni, ha pedig csak a pubertázzsal jár, akkor úgyis el fog magától múlni az egész 2-3 év múlva. Én majdnem 10 évig szedtem fog.gátlót, és most abba kell hagynom, és már előre félek, hogy hogy fogok kinézni megint, ugyanott leszek, mint annak idején. Ha akkor lett volna eszem, sosem fogadtam volna el, de most már ki kell bekkelnem az előttem álló hormonvihart, nincs más választásom. Ha megfogadsz egy tanácsot: Olvasd el hogy a neten mit írnak a fog.gátló abbahagyásáról, mielőtt belemész, mérlegeld, hogy megéri-e. Előbb-utóbb úgyis abba kell majd hagynod, ha máskor nem, hát majd akkor, mikor babát szeretnél 10-15 év múlva.
2014. febr. 8. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy elég komoly hatással van a szervezetedre, hogy a szedése mellett rendszeresen ellenőrizni kell a hormonszintjeid, és előtte is el kell küldenie vérvételre. Még egy tanács: olvass el 1-2 betegtájékoztatót a neten, hogy milyen mellékhatásai lehetnek (trombózis, különböző daganatok, stb.). Nem azért mondom, hogy lebeszéljek róla, de szerintem jogod van ahhoz, hogy megismerd azt a gyógyszert, amivel kezelni fognak, mert csak így tudsz felelős döntést hozni.
2014. febr. 8. 21:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszaitokat! :)

Tenutan gyogyszert szedek. A borgyogyasz ezt irta fel.

De arra a kerdesre hogy a nogyogyasz megvizsgal-e arra nem kaptam valaszt :)

2014. febr. 8. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem megvizsgált, igaz akkor még szűz voltam, szóval egy nyílással lejjebb nyúlt fel, ha érted, mire gondolok :) De vannak olyan orvosok is, akik csak úgy írkálják a gyógyszert, hogy semmit nem csinálnak előtte.
2014. febr. 8. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,megvizsgál,mert e nélkül semmit nem fog felírni.
2014. febr. 9. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!