Lisap Ultimate-s hajegyenesítés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata erről a szerről? Hallottam olyat is, hogy max 2x ajánlott, mert utána roncsolja a hajat.
Köszi a segítséget előre is
2014. febr. 24. 17:17
1/2 anonim válasza:
Nekem kétszer csinálták, de eléggé szétégette a hajam végét. Ezt persze rögtön utána nem láttam, de hetekkel később arra eszméltem, hogy 10 cm-t le kellett vágni a hajamból, annyira tört és seprűs volt.
2/2 anonim válasza:
Ja és azt hozzátenném, hogy csináltak közben nem keratinos hajegyenesítést is, az még rosszabb volt, azóta is alig jött helyre a hajam (pedig lassan 1 éve csinálták). Én nem ajánlom senkinek a tartós hajegyenesítést, egyik termékkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!