Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem ért semmit a keratin...

Miért nem ért semmit a keratinos hajegyenesítés?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete megcsináltattam a keratinos hajegyenesítést, amitől nagy javulást vártam a hajamat illetően, hiszen elég jókat olvastam, illetve barátnőimnek is jók voltak a tapasztalataik... Ám az eredmény egy nagy nulla! Sőt, a hajam rosszabb lett mint volt. Alapból a hajam hullámos, csak beszárítva áll valahogy, vagy ha kivasalom persze... Azt vártam, hogy javul az állaga, ennek ellenére hajmosás után kb gubancosabb, mint a kezelés előtt volt és ugyanolyan kezelhetetlen szénakazal az egész... Mi lehet az oka? Nagyon sokat fizettem a fodrásznak és nagyon mérges vagyok...

2014. jan. 14. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Én háromszor csináltattam meg, a 2. nem keratinos volt, hanem valami más anyaggal "egyenesítettek". Nos, az első kreatinostól gyönyörű egyenes, sima lett a hajam, de az amúgy is töredező végéből úgy 10cm-t szétégetett, le kellett vágatnom. Aztán fél év múlva csináltattam azt a kémiai cuccosat, attól csak szétégett a hajam, a vége elkezdett úgy törni, hogy az ágyam, ruhám tele volt a hajvégekkel, kséz foltok törtek le a hajamból, így a vége szbálytalan, foltos lett. A harmadik megint a keratinos volt, de már ez sem ért semmit, abszolút nem lett egyenes a hajam, de ez is kicsit kiszárította a végét, most 5 hónapja próbálom kúrálgatni a hajam, hogy a szétégett foltok eltűnjenek és ne töredezzen többé. Úgyhogy ez a keratinos egyenesítés csak egy marketingfogás, néha bejön, néha nem, de általában többet árt, mint használ. Többet ne csináltasd, pénzkidobás.
2014. jan. 14. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem minden hajra jó, ezt nekem is mondta a fodrász. Na, nekem lenövésig tartott, de csúnyán seprűs lett tőle a hajam, többet ártott, mint a vasalás. Ja, és le is kellett vágatni, hogy ne rágott kinézetű legyen a vége.
2014. jan. 15. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Igen, nekem is olyan volt a hajam, mint akinek belerágtak (jó nagyokat). A húgom egyszer csináltatta ezt meg, neki is kicsit törni kezdett, de neki sem lett olyan egyenes, mint amilyenre vágyott. De nekem 4 évnyi vasalás után sem volt olyan szétroncsolt a hajam, mint ez a 3 egyenesítés után.
2014. jan. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!