Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan működik ez az egész...

Hogyan működik ez az egész önbarnitó krémes dolog, Meddig marad rajta a bőrön, ha lezuhanyozom, utána egyből lekopik?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt bekened magad radírozd le a bőröd így egyenletesebben el tudod kenni az önbarnítót.Felkened és utána kell várni 10-20 percet,hogy teljesen felszívódjon.Én a dove-t használtam,3 egymást követő napon használtam és teljesen jó szinem lett tőle.Zuhanyzáskor,fürdéskor nem jön le,folyamatosan kopik majd le a bőrödről.
2009. dec. 11. 12:13
 2/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:)

és ha mondjuk minden nap használom, az baj? nem leszek tőle narancssárga?:D

2009. dec. 11. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindig este használtam, mert bár elvileg 10 perc alatt beszívódik, pár óra kell, amíg tényleg megadja a színt, emellett van némi mellékszaga is, tehát este felkentem, reggel meg zuhanyoztam. 3-4 napig látszik, tehát ha csak szinten akarod tartani, akkor elég heti 2- szer használni.

Minden nap használhatod, de akkor nagyon barna leszel és vigyázni kell, mert dörzsöléstől (akár a törölközővel) ledörzsölheted, és az nagyon undorító, amikor kopik.

Szerinte túl nagy macera, inkább heti 1X szolizom.

Egy tanács: nagyon sokat kentem magam ilyenekkel, és bőrtípustól (bőrszíntől) függetlenül azt javaslom, hogy a sötét bőrre valót vedd meg, még akkor is ha fehér vagy. Az nem sárgít!

A legjobb a Loreal Nutribronze krémje, de a Nívea is nagyon jó. A Dove picit ragacsos, a Jonhson meg extra sz*r, sose vegyél olyat, ragad és büdös :)

2009. dec. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!