Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajam? Most...

Levágassam a hajam? Most derékig ér, de gondoltam hogy váll alá egy picivel érőig levágatnám. Alapból természetes hullámok vannak benne, de szoktam vasalni is. Szerintetek levágassam?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Én levágattam többször is már a derékig érő hajamat, sose bántam meg, mert rövidebb hajból jobb frizurákat lehet csinálni, a legtöbb nőnek jobban is áll ha rövidebb. Nőiesebb. Persze ne legyen túl rövid.
2014. febr. 23. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vágasd le. Egy éve még kb. nekem is ilyen hosszú hajam volt. Akkoriban úgy döntöttem, hogy szeretnék változtatni és levágattam válltól kicsit lejjebb érőre. Tetszett az a frizura is, de nem éreztem sok változást a hosszabbhoz képest. Pár héttel később végül úgy döntöttem, hogy levágatom vállig érőre. Ez már sokkal hangsúlyosabban észrevehető változás volt. Sokáig így hordtam, de most pár hete határoztam úgy, hogy kipróbálok egy jó rövid fiús stílust. :) A férjem javasolta, hogy legyek rövid hajú. Először nem mertem levágatni, de végül úgy voltam vele, hogy majd úgyis visszanő. A fodrászom jó rövid kicsit felnyírt hajat vágott nekem. Abszolút nem bántam meg, hogy levágattam a hosszút.
2014. febr. 24. 03:26
 13/18 anonim válasza:
ha egy képet küldenél privát határozott választ lehetne adni..ha szép arcod van és unod, akkor vágj bele :)
2014. febr. 24. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Képet látnánk, úgy sokkal könnyebb lenne.
2014. febr. 25. 00:06
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem is próbáld ki amúgy sem árt felfrissíteni a hajad én is most vágattam le nekem igaz nem volt teljesen hosszú de hátközéptől hosszabb volt és kulcscsontomig ér de nem bántam meg majd megnő ha meg úgy gondolom póthajat rakatok egy darabig
2014. febr. 25. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:

igen, de ha ki-kivasalja, az ront az állapotán és ezáltal lassabban nő vissza.

ez nem ilyen egyszerű.

most énis növesztem, sajnos vasalom, most akarok úgy 5 cm-t vágatni, majdnem hónaljig ér a hajam.

hát középig akarom növeszteni.

ne vágasd le szerintem.

vágj belőle úgy 10cm-t, hidd el, észreveszed a hiányát és könnyebben visszakapod majd!:)

2014. febr. 26. 19:49
 17/18 anonim válasza:
szerintem vágasd le mert mindent ki kell próbálni
2014. febr. 28. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vágasd le. Szép hajad lehet. Képet nem küldenél?
2014. márc. 2. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!