Levágassam a hajam? Most derékig ér, de gondoltam hogy váll alá egy picivel érőig levágatnám. Alapból természetes hullámok vannak benne, de szoktam vasalni is. Szerintetek levágassam?
Ha ez kérdés számodra, akkor ne. Mert akkor csak arról lehet szó, hogy kissé unod már. A legtöbben megbánják.
Amúgy függ attól is, hogy milyen a hajad minősége, mekkora a termeted, mert az alacsonyabbaknak nem igazán áll jól a hosszú haj, főleg kibontva.
Mielőtt kivégeznéd a hajad, előbb próbálkozz új frizurákkal.
Hasonló dolgot követtem el a nyár végén, hátközépig érő hajammal. Nem bántam meg, jó néha picit hiányzik a hosszú, de az csak pillanatnyi múló állapot.
Itt neked kell dönteni, gondold át még egyszer vagy ahogy írták kísérletezz hátha megtetszik más frizura. Ha mégsem még mindig levágathatod.
Szerintem próbáld ki. Ha nem tetszik visszanő.
Én is levágattam derékig érőről vállig érőre, majd még egy kicsit fentebbre. Jelentem nem bántam meg :D A derékig érő hajam és szép volt, sőt túl szép, ezért vágattam, mert elterelte rólam a figyelmet, mindig mindenki azt vette észre rajtam és már a "hajam foglyának" éreztem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!