Elképzelhető, hogy a dauerrel csak enyhe hullámos hajat csináljon a fodrász?
Figyelt kérdés
Soha nem daueroltattam lehet azt mondjátok b**zis de úgy gondolom nekem valami radikálisra van szükségem mert 1-2 helyen elég hullámos láthatóan (össze-vissza áll, kiáll hátul oldalra) és elég igénytelennek néz ki.
Ehhez hasonló enyhén hullámos hajra gondoltam. Meg lehet csinálni vagy csak úgy lehet, hogy teljesen göndör legyen?
2014. febr. 22. 20:41
1/3 anonim válasza:
Persze hogy meg lehet. Minden a csavarókon és a hatóidőn múlik. Na meg a fodrászon. :) Vidd a képet és mutasd meg, mit akarsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondják ahhoz nagyon hosszúnak kell lenni a hajamnak. Nem rövid de azért nem vállig érő meg ilyenek. Köszi a választ egyébként.
2014. febr. 23. 18:46
3/3 anonim válasza:
Dehogy. Rövid hajat is lehet dauerolni, és az, hogy milyen lesz a hullámkép, a csavaró nagyságától, fajtájától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!