Milyen fazonú hajat tudnátok elképzelni az arcomhoz?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon, hogy megint vágatok, egy éve még derékig érő hajam volt, aztán vállig érőre vágattam (rövidebbre szerettem volna, de a fodrász megtartotta, mert félt attól, hogy nagy hossz után megbánnám.)
A hajam vastagszálú, nagyon dús, ha nem vasalom, akkor furán hullámos, tehát nincsenek benne olyan határozott ívek, csak besütés, beszárítás után.
Jelenlegi hajam: [link]
2014. febr. 20. 13:02
1/22 anonim válasza:
szerintem ne nyúljon hozzá, mert így gyönyörű!
4/22 anonim válasza:
Szerintem meg ez nem áll jól ez a középen elválasztott,legyen oldalt a választék,rövidebb mondjuk vállig érő és fokozatos ,meg nekem a színe túl sötét a hófehér arcodhoz.
6/22 A kérdező kommentje:
Ez az eredeti hajszínem.
2014. febr. 20. 13:47
7/22 anonim válasza:
Egy kicsit hosszúkás a fejformád, ezért mindenképpen valamivel rövidebb hajat javasolnék.
Magas a homlokod, ezért egy teljes frufru vagy oldalfrufru biztos, hogy jól állna.
Ilyesmire gondolnék:
8/22 anonim válasza:
a hosszúkás archoz hosszú, egyenes, középen elválasztott frizura választását minimum 2 év szabadságvesztéssel büntetném
9/22 A kérdező kommentje:
Ha pedig valaki normálisan megnézi a képet, az látja, hogy az én hajam nem középen van leválasztva, hanem a középvonaltól jobbra, a jobb orrcimpámnál van a vonal találkozási pontja.
2014. febr. 20. 17:35
10/22 anonim válasza:
a középen elválasztás nem azt jelenti, hogy pontosan középen... a te hajad a középtől kb 2 centire van elválasztva, de ez még bizony a középen kategóriába esik... oldalt kéne elválasztani, kb ott, ahol a képen a jobb szemed pupillájának a közepe van. az az oldalt elválasztás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!