Milyen fazonú hajat tudnátok elképzelni az arcomhoz?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon, hogy megint vágatok, egy éve még derékig érő hajam volt, aztán vállig érőre vágattam (rövidebbre szerettem volna, de a fodrász megtartotta, mert félt attól, hogy nagy hossz után megbánnám.)
A hajam vastagszálú, nagyon dús, ha nem vasalom, akkor furán hullámos, tehát nincsenek benne olyan határozott ívek, csak besütés, beszárítás után.
Jelenlegi hajam: [link]
2014. febr. 20. 13:02
21/22 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne vágass a hosszából, nekem nagyon tetszik a hajad. Ha esetleg gondolkozol frufrun akkor az oldal frufrut javasolnám, de nakam tetszik így is ahogy most van.
22/22 anonim válasza:
Én fodrász vagyok és ilyen szemmel nézve szerintem Neked nagyon jól állna egy jó rövid haj. Kár, hogy a fodrászod lebeszélt róla. Nagyon szép arcod van, de kicsit hosszúkás formájú. Én mindenképp egy jó rövidet vágatnék a helyedben. Szívesen segítek. Ha gondolod, akkor írj egy üzit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!