Annyira pattanásos az arcbőröm hogy hihetetlen, bőrgyógyászhoz is járok reggel este kezelem, de még is csak úgy jönnek kifelé, mit tegyek?
Nem értem már mindent megteszek annyi pénzbe kerül hogy nem igaz, reggel este 45-45 percet elcseszek rá és még sincs semmi eredmény. Szedek rá gyógyszert is meg minden.. már 1 éve szenvedek ezzel..
Tanácsokat létszíves!!
17/F
Én villanyborotvát használok. És felírt Aknefug-ot , meg Zynerithet( nem biztos hogy jól írtam).
Mellég még használok pár mesterkozmetikumot tejet, és tonikot.
Szia!
Én aknesol-t használok/használtam. Nekem bejött. Patikában lehet kapni, kb. 1000ft, és olyan mint a tonik, hogy vattával átkened az arcod mosakodás után. Baromira szárít, és tisztít. Bár lehet már próbáltad ezt is...ha nem, akkor próbáld ki.
dr.pál szagtalan fokhagyma zselé
1800ft körül van , nekem ez vált be
Én is ilyen helyzetben voltam, a végefelé már nem csak "sima" pattanások jöttek az arcomon, hátamon hanem vizhólyagszerű borzalmak is amik tele voltak gennyel. Elmentem hát bőrgyógyászhoz, aki élből egy gyógyszert írt fel aminek a neve Sotret. Sok a lehetséges mellékhatása, vannak közöttük igen súlyosak is (nekem csak a szájszárazság jelentkezett ->labello), ezért ha még kiskorú vagy akkor csak szülői aláírással engedélyezik a gyógyszer szedését. Mivel az egyik mellékhatás az az, hogy fokozottan érzékeny leszel a napsütésre ezért ez a téli-tavaszi időszak ideális lenne a kúra megkezdésére, mert ilyenkor elég gyengén süt a nap. Én novemberben kezdtem, áprilisban hagytam abba és teljesen rendbe hozta a bőrömet, azóta csak elvétve jön ki egy-két pattanás. Van még egy gyógyszer, a Roacuttan vagy valami ilyesmi a neve, az kb. teljesen ugyanaz mint a Sotret. Próbáld meg!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!