Szeretném hajamat be festeni, de nem tudom hogy igazán hogy is álljak hozzá! Festeni tiszta hajat lehet, vagy lehet több napos is? Vizes vagy száraz kell legyen a haj? Szőke kék szemű vagyok, jól állna-e nekem a vörös szín?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 22:47
1/2 anonim válasza:
Inkább akkor fesd ha már zsírosodni kezd, ne a frissen mosottat. Száraz hajra kell a festéket kenni. A vörös egy dögös szín, a szőke inkább olyan ártatlan, nagy a különbség, de sokaknak jól áll. Arra számíts hogyha megunod, akkor a vöröstől a legnehezebb megszabadulni. Festéket meg fodrászkellékesből vegyél, ott jobb fajtákat kapsz olcsóbban mint DM és társaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!