Mit kezdjek a bőrömmel?
Figyelt kérdés
Az arcom zsíros és teli vagyok miteszerekkel, pattanásokkal. Csúnya. Használok mattosító krémet az essencetől valamint neogranormont a csúnyább sebekre. Segít meg minden de attól még nem fog eltűnni. Menjek kozmetikushoz?
13/L
2014. febr. 18. 20:44
1/4 anonim válasza:
Igen, mindenképp!
Nekem is folyamatosan ezt mondták, viszont sokat hallottam, hogy nagyon fáj, de rászántam magam. Tényleg eléggé fáj, de totál megéri. Nekem is nagyon problémás volt az arcbőröm (begyulladt mitesszerek, néhány pattanás), ma pedig teljesen átlagosnak mondható a bőröm, egyáltalán nem bántam meg. :)
17/L
2/4 anonim válasza:
100százlékos teafaolaj.csodákat tesz.gyorsan leviszi a gyulladást.és a pattanást is.én ezt használom.bár nagyon büdös néha csip de megéri.minden nap kend be vele a pattanást.én este szoktam és általába az egész arcomat bekenem
3/4 anonim válasza:
Kozmetikus,ő kitisztítja otthon nem fogsz elbírni vele.
4/4 anonim válasza:
Menj kozmetikushoz, és keress fel egy bőrgyógyászt, ír fel neked gyógyszert amitől csökken a faggyútermelés és nem jönnek elő újra a patik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!