Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A raszta haj mennyire macerás?

Koncocska kérdése:

A raszta haj mennyire macerás?

Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy esetleg megcsináltatok egy pár tincset minimum... Viszont nem igazán tudok róla bármit us... Pl.: hogyan kell mosni? Mennyire roncsolja a hajat? Ha megunom, viassza lehet-e vonni? Stb... Légyszi leírjátok nekem mindent, amit csak tudtok róla? Köszi!! :)
2014. febr. 17. 12:21
 1/1 Kim Bo Mao ***** válasza:
Az interneten sok technika és hasznos információ van, de néhányat azért leírok. Ha csak néhány tincsben gondolkozol, magad is meg tudod csinálni, nem nehéz. Legegyszerűbb, ha jól betupírozod az adott tincsed, aztán szépen behorgolgatod a kiálló szálakat. Mosni mondják, hogy ugyanúgy lehet, de én azóta máshogy mosom, amióta rasztáim vannak. Ugyanis nagyon nyeli a sampont, ergo több kell a megmosásához általában. És persze érdemes lecserélned (nem tudom milyen sampont használsz) a mindenféle drága sampont (head-and-s., shauma, stb.) egy pár száz forintosra, aminek kevés összetevője van. De ezt a raszta nélkül is ajánlani tudom. Szóval mindenkinél máshogy van, én akkor mosom, amikor érzem, hogy kell. Ez valamikor hetente, valamikor heti 2x, és van, hogy 1,5 hetente. A hajat roncsolja, de kb annyira mint a hajvasaló, ha kibontod. Igen, ki lehet bontani a tincset, minnél fiatalabb a tincs+minnél vastagabb=annál könnyebb.
2014. febr. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!