A raszta hajat tényleg szétlehet szedetni?
Figyelt kérdés
azért gondoltam rá hogy talán szétlehet szedetni fodrásszal mert az egyik osztályba jár egy gyerek és neki raszta haja volt erre egyik napol a másikra kiegyenesedett.2014. febr. 10. 21:55
2/5 anonim válasza:
Hát elméletileg kilehet bontani de az enyém olyan szinten egyben van h én meg se próbálkoznék vele.Ezen kívül egy borzasztó fájdalmas procedúra szóval ha megfogok tőle szabadulni biztos levágom.
3/5 Kim Bo Mao válasza:
Én félév után bontottam szét, kb annyi, sőt több időbe-erőbe- telt szétbontani, mint egybedreadelni. De nem lehet mindegyiket. Most megint vannak dreadjeim, csak vékonyabbak. Kb. 1 hónapos, de ezt már nem lehetne szétszedni, mert olyan vékony-típusúak, meg sokkal filcesebbek.
4/5 anonim válasza:
Szét, csak sok idő.
5/5 anonim válasza:
elméletben szét,de nagyon nagyon fáj,macerás,és nem garantált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!