Szerintetek hogyan állna nekem a raszta haj? A fejforma az lehet akadály? (képet csatoltam magamról)
Raszta hajat szeretnék, már nagyon régóta erre vágyom, 1 hét múlva meg is csinálnák nekem.
De barátom folyamatosan mondja, hogy fúj, a raszta haj undorító,koszos, meg kerek a fejformám stb. Szerintem egy normálisan ápolt raszta haj nem büdi, vagy koszos..és a fejforma nem akadály.. itt egy kép rólam: [link] mondjuk ez elég rossz kép,a sárga fürdőszobai lámpa,és a vaku érdekes, de mindegy, a fejforma a lényeg, meg ugye alapból egyenes hajam van, csak a képen van göndörítve..ja hát meg egyenesen hosszabb is..
Szerintem szép lenne.
Nincs annyira kerek fejed, inkább hosszúkás-ellipszis.
Miért nem próbálsz műrasztát előbb és ha tetszik akkor megcsináltathatod a sajátodat olyanra, ha meg nem akkor egyszerűen kiszeded.
Nincs kifejezetten kerek arcod csak teltebb de szerintem ez nem kizáró ok.
Sajnos a műraszta/műdread kipróbálása nem egyenlő érzés/hatás azzal, mintha a saját hajad lenne dread. Tényleg nem mindenkinek áll jól, mert pl.: kevés haja van hozzá stb. Csak akkor tudhatod igazán, hogy hogy áll, milyen, ha igazából dread leszel. Viszont jó megoldás lehet, ha nem horgolják be túl speckón, mert ha mégse tetszik könnyebb kibontani.
Körülbelül 1-3 hónapon belül "könnyebb" kibontani a dreadet, utána mindenképp kitépődik sok sok hajszálad a fésüléssel, és nem csak az alapból dreadben maradt kihullott haj fog kijönni.
Egyébként meg tényleg ugyanúgy tiszta és illatos a hajam, mint ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!