Furcsa állaga lett a hajamnak mióta be lett festve. Mit tegyek vele?
hát remélem nem lett elszúrva semmi..
valami jó hajápolót tud ajánlani valaki ?
Mivel lett festve, milyenre?
Világosítva lett? Le lett szívatva?
Egyszer jártam így, hasonlóan L'oreal festékkel, azóta sem tudom mi lehetett a hiba, mert azóta is ugyanazt és előtte is ugyanazt használtam.
A végekre ajánlom a kókuszolajat, illetve a Kallos tejproteines pakolást is. Szerintem keress valami igazán jó hajvégápoló szérumot. (Én ebből is Kallost használok jelenleg)
A töredezett végeket pedig jobb, ha levágatod. Később sokkal szebben fog nőni. Sajnos helyre már nem lehet hozni semmivel a töredezett részeket.
21/L
Koszonom szépen! !!
es arra esetleg tudsz adni valami tanacsot, hogy a szinezo foltosan kopik ki a hajambol. .. azzal mit tegyek? ?
a wellaton habállagú festék az nem kopik. de! nekem a középbarnától fekete lett a hajam. érdemes kb. 3 árnyalattal világosabbat választani. tényleg nem kopott a hajamból, pedig házilag sikerült csibesárgát összehoznom. fél év múlva is sötétbarna volt.
egyébként a selective-nek van egy hajápoló spray-e "all in 15 one" fodrásztól vettem. csodát tett a hajammal
Eleinte nekem is úgy kopott.. De a sokadik festés után abszolút nem kopik, szerintem az idő megoldja a problémádat! :-)
Egyébként valamelyik módszert kipróbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!