Lányok ti mennyi tusfürdőt használtok?
Na de mit jelent nálad a "nagyon gyorsan"? Mihez viszonyítsunk? :)
Egy 250 ml-s tusfürdő tart neked...
Nekem van fürdőpamacsom, azt nagyon szeretem használni, ráadásul nem is kell sok tusfürdő rá, mert a pamacson nagyon jól habzik. De nem minden nap használom ezt a pamacsot.
Én úgy szoktam spórolni a tusfürdővel, hogy a markomba hagyok vizet, és arra nyomok tusfürdőt, elkeverem és azt használom. Amikor meg már fogy a tusfürdő, és kevés van a flakonba, teszek bele kis vizet és összerázom.
2 hét. Na az tényleg gyors.
Karácsonykor bontottam meg egy 400 ml-s babát és még mindig van benne úgy egy decinyi.
Próbáljatok olyan tüsfürdőt venni, ami sűrű. Aminel nem az van, hogy kinyomod a flakonból és mire magadrakennéd már lecsöpögött a zuhanytálcára :S
Néha az olcsó az, ami igazán drága ;-)
Amúgy meg az se mindegy, hogy kinek mekkora a teste (bőrfelszin), és ki hányszor mossa a büdöskéjét naponta. XD
De a 2 hét az mindenképpen gyors használódásnak tűnik.
Próbálj ki egy ilyen pamacsot:
Én is ilyet használok. Változó, hogy milyen tusfürdő van itthon, de eddig bármelyik tusfürdőből elég volt kevés, mert bevizezem ezt a pamacsot, erre nyomok tusfürdőt, és nagyon jól habzik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!