Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan és mivel ápoljam...

Hogyan és mivel ápoljam festett szőke hajamat?

Figyelt kérdés
Középbarnából lesz befestve világosszőkére. Tudom hogy sok ápolást igényel, ezért szeretném tudni, hogy milyen szerekkel ápoljam majd.
2014. febr. 7. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen ajánlanám a kókuszolajat, nekem nagyon bevált. (Bár már fekete hajam van..)

Ezen kívül jónak tartom még a Kallos tejproteines pakolását is.

Próbáld ki a Panthenol habot is (amit égésre árulnak), szép, egészséges lesz tőle a hajad, ráadásul nagyon puha!

21/L

2014. febr. 7. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2014. febr. 8. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

vasalás egyből megfog látszódni a hajvégeken, szóval hővédőt használj előtte, és ami fontos hogy szilikonos hajvégápolókat NE használj.

havonta 1cm-et vágass a végeiből, jót fog neki tenni, és gyorsabban is fog nőni.

Ha elvan törve a hajad vége, onnan már csak a 1-2cm vágás fog segíteni rajta!:)

Csak azért írom ezt, mert elkerülhetetlen, hogy szőke hajnál ne legyen eltörve egy idő után a hajvég.

Ja és ha lenőtt, csak a lenőtt részt festesd majd ha úgy adódik.

2014. febr. 8. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jótanácsokat. :) Alig várom már, hogy szőke legyek. :)
2014. febr. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!