Hogyan és mivel ápoljam festett szőke hajamat?
Figyelt kérdés
Középbarnából lesz befestve világosszőkére. Tudom hogy sok ápolást igényel, ezért szeretném tudni, hogy milyen szerekkel ápoljam majd.2014. febr. 7. 21:53
1/4 anonim válasza:
Én mindenképpen ajánlanám a kókuszolajat, nekem nagyon bevált. (Bár már fekete hajam van..)
Ezen kívül jónak tartom még a Kallos tejproteines pakolását is.
Próbáld ki a Panthenol habot is (amit égésre árulnak), szép, egészséges lesz tőle a hajad, ráadásul nagyon puha!
21/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2014. febr. 8. 10:39
3/4 anonim válasza:
vasalás egyből megfog látszódni a hajvégeken, szóval hővédőt használj előtte, és ami fontos hogy szilikonos hajvégápolókat NE használj.
havonta 1cm-et vágass a végeiből, jót fog neki tenni, és gyorsabban is fog nőni.
Ha elvan törve a hajad vége, onnan már csak a 1-2cm vágás fog segíteni rajta!:)
Csak azért írom ezt, mert elkerülhetetlen, hogy szőke hajnál ne legyen eltörve egy idő után a hajvég.
Ja és ha lenőtt, csak a lenőtt részt festesd majd ha úgy adódik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jótanácsokat. :) Alig várom már, hogy szőke legyek. :)
2014. febr. 8. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!