Festett szőke hajam regtol nem nő. Mit tegyek?
Azt kihagytam,hogy szoktam havonta vagatni a vegebol,aztan egy ido utan ugyanugy tort/nem nott.
Sosem ertettem amugy,hogy miert toredezne megjobban a haj ha nem vagnam le a toredezett vegeket,ugyhogy ugy novembertol felhagytam a hajvagassal,de se jobb,se rosszabb
:(
en most ricinusolajozok es nemreg vettem egy hajvitamint,ami allitolag meg a kormokre is jo: Das gesunde plus haar a neve. nagyon sok pozitiv velemenyt olvastam rola. remelem egy kicsit segit. bár a tonkretett hajvegeimmel csodakat nem tud tenni
Arra válasz, hogy miért számit, ha töredezik a vége, de nincs levágva: próbáld felnagyitva elképzelni a hajszálat. Ha töredezett a vége, az azt jelenti, hogy be van hasadva kettő, de akár több darabra is. Ezek a hasadások hosszában teljesen ketté is vághatják a hajszálat, a sérült rész letörik. Több centis darabok tűnhetnek el a hajszálból!
Ha levágod ott, ahol már egészséges a haj, nem fog tovább szakadozni.
Az agyonszőkitett haj ismérve, ha vizesen nyúlik, esetleg kocsonyás állagú, ezt nem lehet "meggyógyitani" semmiféle pakolással sajnos.
Szőke festésnél nagy hiba szokott lenni, ha a festéket nem csak és kizárólag a hajtőre kenik az emberek otthon, hanem végig a már előzőleg szőkitett részre is (spórolás, meg hogy szép hamvas legyen és ilyen okok miatt). Ez is sokat ront a haj állapotán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!