Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett szőke hajam regtol...

Festett szőke hajam regtol nem nő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3ev vagyok festett vilagos szoke. Anno nagyon sokat festettem a hajam,lehet meg most is hat a hajtoredezesemre. Viszont mar lassan 1eve nem festettem,csak ritkan hasznalok ra keves sprayt,ami picit vilagosit a sotetszoke eredeti hajszinmen. Heti ketszer ricinusolaj tovekre,a vegekre mez+a hajbalzsamom. Nem vasalom,nem szaritom. Megsem bir noni. Neha olyan szep a vege,maskor pedig latom a roncsolodott vegeket. Mit tegyek? Hiaba hagyom lenoni,hiaba apolom sokat,nem segit.
2014. febr. 3. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Le kell vágatni belőle. Ha látod, hogy roncsolódott, akkor az sosem lesz szép többet. A hajszál végén levő kis sérülés egyre hosszabb lesz, egyre nagyobb darabok töredeznek le a hajból. Hiába nő, mégsem látszik rajta.
2014. febr. 3. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam,hogy szoktam havonta vagatni a vegebol,aztan egy ido utan ugyanugy tort/nem nott.

Sosem ertettem amugy,hogy miert toredezne megjobban a haj ha nem vagnam le a toredezett vegeket,ugyhogy ugy novembertol felhagytam a hajvagassal,de se jobb,se rosszabb

2014. febr. 3. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondom van, én kb. ötször festettem be 2 év alatt (szőkére), semmi baja nem volt, aztán tavaly áprilisban le lett égetve szerintem, mert azóta nagyon csúnya a vége, nem nő, és már nem is festem, hanem én is lenövesztem. Novemberben volt vágva utoljára, de ugyanolyan csúnyának látom a végét. Szerintem akkor lesz újra egészséges hajunk mikor már lenőtt az egész festés, igaz az nagyon hosszú idő :( De nekem fodrászom mondta, hogy a szőke festék nagyon tönkreteszi, sőt, nekem még hullik is azóta. Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj ki valamilyen vitamint, én most kezdtem el a Merz drazsékat, aztán várom hogy segít-e...
2014. febr. 6. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:

:(

en most ricinusolajozok es nemreg vettem egy hajvitamint,ami allitolag meg a kormokre is jo: Das gesunde plus haar a neve. nagyon sok pozitiv velemenyt olvastam rola. remelem egy kicsit segit. bár a tonkretett hajvegeimmel csodakat nem tud tenni

2014. febr. 6. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne növesszétek le, mert az nagyon csúnya lesz. Ha nem akarod többet festetni, akkor inkább festesd vissza az eredeti hajszínedre, hogy a lenövés ne látszódjon.
2014. máj. 24. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem már nagyobb a lenövésem 15 centinél, mégsem csúnya, mert az eredeti hajam is szőkés, bár inkább olyan seszínű szürke, ezért nekem nem feltűnő a lenövés, persze látszik azért de lassan az ombre-hoz kezd hasonlítani... Nyilván ha barna hajam lenne, én sem növeszteném le, mert az tényleg csúnya.
2014. máj. 25. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Arra válasz, hogy miért számit, ha töredezik a vége, de nincs levágva: próbáld felnagyitva elképzelni a hajszálat. Ha töredezett a vége, az azt jelenti, hogy be van hasadva kettő, de akár több darabra is. Ezek a hasadások hosszában teljesen ketté is vághatják a hajszálat, a sérült rész letörik. Több centis darabok tűnhetnek el a hajszálból!

Ha levágod ott, ahol már egészséges a haj, nem fog tovább szakadozni.

Az agyonszőkitett haj ismérve, ha vizesen nyúlik, esetleg kocsonyás állagú, ezt nem lehet "meggyógyitani" semmiféle pakolással sajnos.

Szőke festésnél nagy hiba szokott lenni, ha a festéket nem csak és kizárólag a hajtőre kenik az emberek otthon, hanem végig a már előzőleg szőkitett részre is (spórolás, meg hogy szép hamvas legyen és ilyen okok miatt). Ez is sokat ront a haj állapotán.

2014. máj. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!