Szörnyen megviselt festett szőke hajra gyógyir?
Figyelt kérdés
hiába vágatom,ujbol torni kezd,annyira megviselt. rengeteget festettem regebben...utoljara most 4 honapja festettem,es a toveket itt-ott befujom a john frida szokitosprayyel...
probaltam mar hajapolokat,ricinusolajas pakolast,de nem segit semmi...olyan a hajam mint a szenabogja :(
pedig csak 4-5 naponta mosok hajat-tehat az sem lehet ok,h tul sokat mosom
2013. aug. 8. 13:24
1/4 anonim válasza:
olló. viccen kívül, vágasd le ameddig lehet, és utána ne fesd, ne szőkítsd, ne vasald, ne tedd tönkre. erre akármit kensz már nem lesz jobb, gyakorlatilag halott az egész hajad. inkább legyen egészséges rövid, mint ilyen seggszőr de hosszú.
2/4 anonim válasza:
Ezen már a csoda sem segít. Vágd le és ne tedd újra tönkre.
3/4 anonim válasza:
nézegess valami szép, neked is jól álló rövid frizurát. Kezd a majdnem 0-ról. És ne fesd.
4/4 fcsenike válasza:
Szia, nekem is ilyen szar volt. 1 éve lenövesztettem (még jól is jött az ombre őrület). és amikor már majdnem a nyakamnál járt a lenövés akkor levágtam vállig érőre a hajam, addig meg mindenki azt hitte, hogy direkt ilyen :) Én azzal rontottam el, hogy szar bolti festéket használtam és néha barna akartam lenni aztán ugye nem tetszett és visszaszőkítettem. Na és ezek után lett szar. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!