Festett fekete hajamat próbáltuk kiszőkíteni, de csak a töve lett szőke. Miért? Mit csináljunk?
A hajam 4x lett festve nagyon-sötétbarnával, szinte már fekete volt. Legutoljára 1 hónapja festettük be!
Most az egészet bekentük ezzel:
Olyan 3 centit szépen befogott, a többin észre sem venni a változást, csak talán egy picit barnább lett.
Teljesen kiakadtam, Fogalmam sincs mit csináljak.
Ha újraszőkítem, akkor mi lesz?!
Fodrászhoz nem akarok menni, mert csak messze van rendes fodrász + az plusz pénz. Még egyrészt így ki nem teszem a lábamat, röhejesen festek.
Hátközépig ér a hátam.
Középbarnára akartam festeni, de előtte ki akartam szőkíteni, hogy befogja...
Komolyan szörnyen érzem magam. Ráadásul a szüleim pénzét eszem ezzel... Nem értem mi történt. 15/l
most kezdjük azzal hogy festékkel nem lehet szőkíteni
a végét azért foghatta be mert ott már lehetett lenövés
ha otthon akarod csinálni vegyél szőkítőport
Értem de ez olyan szőkítős festék volt.
A hátulján az van, hogy feketéből is szőkét csinál!
Volt benne por is... Szóval ez igazából ilyen szőkítőcucc.
tapasztalatból mondom hogy feketéből festékkel nem lesz szőke:)
régen én is benéztem,megvettem egy hasonlót,oda volt írva hogy fekete hajra 12%-kos oxival keverjem,erre meg csak sötétbarna lett,anyum vöröset akart szőkíteni festékkel,neki se jött össze
a fekete festék marad meg a legjobban a hajban,így nem csak szívatással vagy porral tudsz világosat csinálni belőle
Köszönöm a válaszokat!
Ma vettem újra ugyanebből a festékből, csak már 2 dobozzal, hogy rendesen elég legyen a hajamra.
És siker! ;)
Kiszívta az egész hajamat, most az egész olyan sárgás-szőke. Csúnya színű, de úgyis rámegyek még barnával.
Azt hittem, hogy rögtön rossz állapotú lesz a hajam tőle, de eddig semmi baja, olyan, mint volt.
Legalább megtanultam, hogy nem kell hinni mindig az internetnek, és az embereknek, akik itt okosítanak. :D
Ma befestettem barnára, és gyönyörű lett. :O
Pontosan olyan, mint amilyet akartam.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól sikerül, most nagyon boldog vagyok. :')
És a hajam állapota nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!