Hogyan lehet a legkíméletesebben szőkíteni?
Figyelt kérdés
már azon gondolkodom hogy csak melírozom, mert annyira eltört.Palette tone creme szőkítő tartóshajszinező 9 es oxi jár hozzá+palette i.c.c. világosszőke hajfesték 6 os oxival kímélő?2009. dec. 7. 10:07
2/7 anonim válasza:
Sose festettem a hajamat, mert tönkreteszi. De szerintem próbálkozz természetes módszerekkel. Önts citromleves vizet a hajadra, és menj ki benne a napra. Elméletileg az elég rendesen kiszívja:)
3/7 A kérdező kommentje:
télen nem süt a nap.légyszíves akkor irjatok ha a válasz hasznos.azért köszi, de nem szeretném a válaszokat kiröhögni:D
2009. dec. 7. 10:38
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is írtam már ki ehhez hasonló kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
És sajnos semmi okosságot nem hallottam,ugyhogy lehet,hogy ezt tényleg nem lehet megoldani kevesebb kárral. Viszont ha festetsz én ajánlanám a garnier color naturalst (nemtudom próbáltad e már?),nekem ez vált be a legjobban szerintem az olivaolaj tartalma miatt és jó az ára is.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet kíméletesen szőkíteni. Sehogy.
6/7 anonim válasza:
Nem az volt a szándékom, hogy kiröhögj. A citromlé tényleg szőkít. És télen is süt a nap, max nem annyira erősen, mint nyáron. Legalább nem lesz rögtön sárga a fejed. Bár azzal legalább egyedibb lennél, mint műszőke hajjal...
7/7 A kérdező kommentje:
oké bocsi, és kösz mkinek.
2009. dec. 8. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!