Bajuszkát mivel lehet szőkíteni? Valami háztartási szerre gondolok.
Figyelt kérdés
Közép szőke hajamhoz kicsit barnás bajuszkám van engem nagyon idegesít ,mások meg se látják ,de én érzem ,h ott van.Lehetne nem káros szerrel valahogy szőkíteni?(a citrom nálam nem világosított semmit ,csak a hajamon.2011. aug. 31. 18:05
1/7 anonim válasza:
Nem ajánlom, mert inkább bízd szakemberre, de a körömlakklemosó kiszívja.
2/7 A kérdező kommentje:
és hány perc alatt?
2011. aug. 31. 18:31
3/7 A kérdező kommentje:
és acetonos legyen vagy inkább ne acetonos?
2011. aug. 31. 18:32
4/7 anonim válasza:
Nehogy körömlakklemosóval kend be magad!!! Mellé a szád felett...
Ha feltétlen szőkíteni akarsz nagyobb drogériákban, herbáriákban kell legyen szőkítő por, én próbáltam, de a bőrömet jobban kivilágosította, de a bajuszom szőkén is látszott. Inkább gyantáztasd le, nem mindig a fájdalommentes megolás a jobb.
5/7 anonim válasza:
Lehet kapni a DM-ben, Rossmanban arcgyantát.Inkább ezzel szedd le.
6/7 anonim válasza:
Én voltam, aki a körömlakklemosót ajánlotta. A helyedben mindenképpen elmennék kozmetikushoz, hogy ő szőkítse ki. Gyantázás után a legjobb barátnőmnek sűrűbben nőtt vissza :S Ilyen házi szőkítőporokkal ne próbálkozz, mert ugyanannyira árt, mint a körömlakklemosó (én 10 évesen azzal szórakoztam, hogy belemártottam a hajam, és mp-ek alatt kiszőkült. Igen ám, de pár napra rá le is tört.... ezért írtam, hogy nem ajánlom).
7/7 A kérdező kommentje:
A hajad tört le ? és akkor a szőr is letörik?
2011. aug. 31. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!