Milyen alapozót és púdert használjak? ( többi lenn)
Figyelt kérdés
Eddig Lora márkát használtam, a negatív vélemények ellenére nekem nagyon bejött. Egy jó ideje nem sminkelek. Szappannal megmosom és bekrémezem az arcom. Azóta elvétve van pattanásom, ha havobajos vagyok.
Viszont suliba szoktam használni. Normál bőröm van, néha száraz, néha kicsit zsírosabb. Kérdés Nektek mi vált be, nem szeretném ha nagykn drága lenne.
Köszönöm
2014. febr. 4. 18:54
1/5 anonim válasza:
Nekem az essence soft&natural alapozó jött be.. És egyáltalán nem drága. Azt hiszem 1000 Ft körül van :)
2/5 anonim válasza:
Nekem eddig legjobban a Garnier BB krémje (olajos bőrre való) vált be a legjobban. De az ára persze nem annyi mint a Lora-é kb. 2000 ft körül mozog, érdemes kivárni egy akciót, úgy 1500 ft szokott lenni a Rossmannban.
3/5 anonim válasza:
Nekem Helia-D BB és CC krémem is van. Általában ezeket használom alapozónak, púdernek pedig az essence porpúderét, most 350Ft-os akcióban van. Lorából csak a szemfestékeket használom, mert tartósak és nagyon jó a színük.
4/5 anonim válasza:
Nekem Essence soft touch mousse van, ilyen kis kerek üvegbe van és por állagú, szerintem nagyon jó, főleg ha nincs sok pattanásod, mert ecsettel fel tudod vinni és nem azt a hatást kelti hogy egy kiló alapozó rajtad van. Rossmannba lehet kapni, 1300 ft kb, én mindennap használom és majdnem egy évig elég. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek :)
2014. febr. 10. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!