Látszódó erek ellen van valami megoldás?
Figyelt kérdés
"Meglehetősen" látszanak mindenhol az ereim (kar-láb), főleg a mellkasomon. Tényleg nagyon feltünő főleg, ha kivágottabb felsőt veszek fel vagy fürdőruhát.
Még csak 23 éves vagyok amúgy. Azt tudom a terhesség okozhat ilyet, de nem vagyok terhes, s már jó ideje ilyen.
Köszi előre is a segítséget!
2014. febr. 4. 11:55
1/5 anonim válasza:
A terhesség nem okoz ilyet. Nem lesz tőle mindenhol átlátszó a bőröd, csak a mellen jellemző, hogy megduzzadnak az erek. A lábon pedig a visszerek, de az nem ilyen.
Vékony a bőröd + nagyon vékony vagy. Ennyi.
Ha több zsír lenne a testeden, az talán jobban elfedné.
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen sajnos még nem találtam megoldást rá.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, ráadásul fehérebb a bőröm, így jobban látszik. Vékony bőr. nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Mondjuk szerintem minket még mindig jobban zavar, mint azokat, akik látják, szóval ne érezd rosszul magad emiatt!
4/5 anonim válasza:
Ez nem a bőr hibája. Alacsony testzsírszázalék, nem sok izommal. Képek alapján amúgy sem vagy valami vastag :) (ne vedd sértésnek) ha majd hízol pár kilót, akkor nem fognak látszani.
5/5 A kérdező kommentje:
...hát hízni nagyon nem szeretnék, szóval akkor ilyen marad, s kénytelen leszek megszokni.
2014. febr. 7. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!