Nincs megoldás a szőrbenövés ellen? Segítség!
Intim szőrtelenítés esetén csúnya szőrbenövéseim vannak, főleg bikinivonalnál, melyeknek nyoma marad és nehezen múlnak el... Próbáltam már minden féle szőrtelenítést ott, még a szőrtelenítő gép fájdalmait is kibírtam, de semmi. A probléma az lehet, hogy kicsit duci vagyok "ott", vagyis a szeméremdombom kicsit husisabb :P A szőrtelenítés nem tart sokáig...ráadásul még ezek a benövések is ott vannak :(
Próbáltam rátenni már mindent neogranormon, testápoló, púder, luffa szivacsos radirozás...semmi. Abszolút higénikusan végzem a szőrtelenítést, ez nem lehet a probléma oka...
Igy nem élet 0. Nem segitene valaki? Ez elviselhetetlen, nagyon elvagyok keseredve... 18 éves vagyok.
Mit tegyek?
Nem kell borotválkozni, csak azért, mert ez a divat.
A szőrtelenítés sok bőrbetegséget okoz. Néha még a bőrgyógyászok is nehezen tudják meggyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!