A barátnömnek szörös a melle! De ezért nem akarok szakitani vele! Mit csináljak? Igy nekem nem kell de szeretem!
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 17:27
31/32 anonim válasza:
Hogy lehetnek itt ennyire bunkó fiúk????? Tisztelet persze a kivételnek!! Nekem is szőrös és a barátomat egyáltalán nem zavarja. Ha a csajt csak a melle miatt szereted akkor nincs miről beszélni. Jobbat érdemel ő nálad. És ez minden taplóra vonatkozik, aki azért csalja meg a csaját, mert neki szőrös vagy aki elmondja ezt akárkinek is(mármint h szőrös). Egy kis emberség legyen már bennetek!!! Ti sem vagytok tökéletesek!!! Először nézzetek magatokra/ba aztán kritizáljatok másokat!
32/32 anonim válasza:
Egyetértek a fentiekkel.
Ha képes vagy ilyen mondatot kimondani, hogy "neked így nem kell", akkor nem szereted igazán és nem is érdemled meg se szőrösen, se szőrtelenül.
Egyébként egy normális párkapcsolatban lehet ilyesmikről beszélni. Az én barátnőm sem szívbajos, ha túl borostás vagyok :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!