A barátnömnek szörös a melle! De ezért nem akarok szakitani vele! Mit csináljak? Igy nekem nem kell de szeretem!
te figyi már, a nők nagyrészének szőrös. azaz pihés. apró pihék mindenkinek vannak ott. a csajod gondolom nem terjeszti h szőrös a melle, így ez sosem fog kiderülni:D
ha a barátnőd fekete hajó, és barnább bőrű, az ilyen lányoknál eléggé gyakori h nemcsak pihés, hanem 1-2 jobban látszódó szőrszál is befigyel.
Minden nő melle szőrös, csak van akiknek világos és nem látszik...
Egy jó tanács: sűrgősen lődd fejbe magad...xD
Sajnálom a barátnődet, hogy ilyen bunkóf.szt kapott magának...
2-3 szál nekem is van, csipesszel kitépem, amikor már meg tudom fogni csipesszel.
Basszus, lehet, hogy a pasim is gondolt már olyat, hogy undorító vagyok, meg fúúúj??
:D :D :D
Amúgy UGYE TE KEDVES KÉRDEZŐ mindenhol borotválod magad, mert elég undorító, ha egy pasi szőrös bizonyos helyeken..... (??)
Ej,de tudtok oltani,azér nem kellene.Megin ez a duma,hogy fogadj el így is,ez annyira szar,mert ha szeret igenis tegyen meg dolgokat a csaj,de mi pasi is.És én is szőrtelenítem magam sok helyen.
Elvárások vannak,ezér nemtom miér bunkó valaki,ez a baj a mai fiatalsággal kellene a jó pasi vagy csaj,de külsőleg már büdös a meló nekik,tenni nem tesznek semmit,ilyenkor örülök,hogy egy olyan csajt fogtam ki aki teper értem,aki mindent megtesz nekem,hogy tetszedjen.Persze én is maximálisan mindent.
22F
Igen úgy nehéz tetszeni a másiknak, hogy nem is tudod mi baja veled :D + nem értem, hogy mi elvileg mindent elvárunka pasiktól és soha nem csinálunk semmit? akkor mi a szemöldökszedés, a lábon a szőrtelenítés a p*csán a szörtelenítés ah p*nán...a ónaljon és még a mellbimbó körül is...most azhogy egyet elhanyagol valaki az egydolog nem tudhatja, hogy az zavarja...és nem az a baj, hogy szőrös a melle(mert ezt ugye egy értelmes beszélgetéssel meglehet oldani) a kedves kérdező hozzáállása undorító csak megkéne beszélnie a lánnyal.És mivan mutogatni akarod haverjaidnak mesztelenül, hogy ennyire félsz attól kiderül? jézusom :D
látszik, hogy egy kis porbafingó szar alak vagy..itt kibeszéled ahelyett, hogy megbeszélnéd VELE a problémát..ostoba vagy..első nőd nem? :) inkább örüljél, hogy egyáltalán mell közelébe kerültél te kis sz*r alak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!