Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barátnömnek szörös a melle!...

A barátnömnek szörös a melle! De ezért nem akarok szakitani vele! Mit csináljak? Igy nekem nem kell de szeretem!

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 17:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

te figyi már, a nők nagyrészének szőrös. azaz pihés. apró pihék mindenkinek vannak ott. a csajod gondolom nem terjeszti h szőrös a melle, így ez sosem fog kiderülni:D

ha a barátnőd fekete hajó, és barnább bőrű, az ilyen lányoknál eléggé gyakori h nemcsak pihés, hanem 1-2 jobban látszódó szőrszál is befigyel.

2009. dec. 6. 18:21
 12/32 A kérdező kommentje:
jolvan felfogtam !szeretem csak nekem ez még uj dolog !köszi a válaszokat!nem fogok szakitani vele ezért !majd megoldjuk !
2009. dec. 6. 18:23
 13/32 anonim ***** válasza:
87%

Minden nő melle szőrös, csak van akiknek világos és nem látszik...

Egy jó tanács: sűrgősen lődd fejbe magad...xD

Sajnálom a barátnődet, hogy ilyen bunkóf.szt kapott magának...

2009. dec. 6. 18:31
 14/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha majd nagy leszel rájössz hogy minden nő szőrös... ez nem gáz, ez teljesen normális dolog. Mivel nem csigák.
2009. dec. 6. 18:36
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok?
2009. dec. 6. 19:28
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

2-3 szál nekem is van, csipesszel kitépem, amikor már meg tudom fogni csipesszel.

Basszus, lehet, hogy a pasim is gondolt már olyat, hogy undorító vagyok, meg fúúúj??

:D :D :D

Amúgy UGYE TE KEDVES KÉRDEZŐ mindenhol borotválod magad, mert elég undorító, ha egy pasi szőrös bizonyos helyeken..... (??)

2009. dec. 6. 19:34
 17/32 anonim ***** válasza:
77%
Hormonproblémák miatt jön ki, de örülök,hogy te olyan egészséges meztelen csiga vagy, barom geny@! Az ilyen lányokat segíteni kell,magabiztossá tenni, és nem eltaszítani,kibeszélni. Te nem a haverjaid előtt,hanem már itt beégtél, de alaposan.
2009. dec. 6. 21:34
 18/32 anonim ***** válasza:
17%

Ej,de tudtok oltani,azér nem kellene.Megin ez a duma,hogy fogadj el így is,ez annyira szar,mert ha szeret igenis tegyen meg dolgokat a csaj,de mi pasi is.És én is szőrtelenítem magam sok helyen.

Elvárások vannak,ezér nemtom miér bunkó valaki,ez a baj a mai fiatalsággal kellene a jó pasi vagy csaj,de külsőleg már büdös a meló nekik,tenni nem tesznek semmit,ilyenkor örülök,hogy egy olyan csajt fogtam ki aki teper értem,aki mindent megtesz nekem,hogy tetszedjen.Persze én is maximálisan mindent.

22F

2009. dec. 7. 00:25
 19/32 anonim ***** válasza:
74%

Igen úgy nehéz tetszeni a másiknak, hogy nem is tudod mi baja veled :D + nem értem, hogy mi elvileg mindent elvárunka pasiktól és soha nem csinálunk semmit? akkor mi a szemöldökszedés, a lábon a szőrtelenítés a p*csán a szörtelenítés ah p*nán...a ónaljon és még a mellbimbó körül is...most azhogy egyet elhanyagol valaki az egydolog nem tudhatja, hogy az zavarja...és nem az a baj, hogy szőrös a melle(mert ezt ugye egy értelmes beszélgetéssel meglehet oldani) a kedves kérdező hozzáállása undorító csak megkéne beszélnie a lánnyal.És mivan mutogatni akarod haverjaidnak mesztelenül, hogy ennyire félsz attól kiderül? jézusom :D

látszik, hogy egy kis porbafingó szar alak vagy..itt kibeszéled ahelyett, hogy megbeszélnéd VELE a problémát..ostoba vagy..első nőd nem? :) inkább örüljél, hogy egyáltalán mell közelébe kerültél te kis sz*r alak...

2009. dec. 7. 09:47
 20/32 anonim ***** válasza:
89%
Ja és, ha szeretnéd sose mondanál olyat másoknak, hogy "de nekem így nemkell"...hát b*szod tök szerelmes lehetsz komolyan :D gondolom a te péniszed is tökéletes..vagy az egész tested szőrmentes :) 1-2 szál miatt..jézusom...
2009. dec. 7. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!