Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi annak a gyógyszernek a...

Mi annak a gyógyszernek a neve ami minden pattanást eltüntet?

Figyelt kérdés
Régen hallottam róla hogy van ilyen Es most nagyon szükségem lenne rá!

2014. febr. 2. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

nem igazán tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de én egy ecsetelős oldatot szoktam használni, amit a gyógyszertárban lehet megvenni.

ha jól tudom, akkor szalicilsavat tartalmaz, ami összehúzza+leszárítja a pattanásokat, így rövid időn belül eltűnnek.

a pontos nevét nem tudom, de hogyha elmész a gyógyszertárba és megmondod, hogy szeretnél kérni egy szalicilsavas oldatot, ami olcsó (500-700 Ft) és külön ki kell keverni, akkor tuti érteni fogják ;)

remélem, hogy tudtam segíteni:)

2014. febr. 2. 18:40
 2/4 anonim válasza:
a sotret 100% csak nem minden bőrdoki írja fel
2014. febr. 2. 19:34
 3/4 A kérdező kommentje:
1# alkoholos szalicilsavoldatot használok napi 2szer :). de én most tablettára gondoltam . azért köszi!
2014. febr. 2. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Roaccutan, Sotret
2014. febr. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!