Pattanások, mitesszerek, piros foltok ellen tudtok jó módszereket?
Figyelt kérdés
Kipróbàltam màr a sudocremet meg a clean clear krémet de nem vàlt be. Mindig érzem a bőrömön hogy fàj és màsnap màr ott a piros folt....valamilyrn tanàcs? Vagy valami újfajta krém/tonic?¿2013. okt. 27. 18:02
1/4 anonim válasza:
nem vagyok az a nagyon pattanásos tipus Hál'Istennek, de ha kiki is jön egy, este arcmosás után, ráteszek fogkrémet bőven, és kész, ha nem múlik el rögtön megint megismélem, hatásosabb mint a drága kenceficék :p
2/4 anonim válasza:
Ne használj csak érzékeny bőrre készült kozmetikumokat.Nem bírja a bőröd.A pattanásra kamillatea vagy helyi bőrfertőtlenítés kell.
3/4 anonim válasza:
Egy hónapban egyszer kamillateával gőzöld ki az arcodat és tiszta kézzel, zsepivel óvatosan nyomkodd ki őket, vagy pedig menj el kozmetikushoz...én a kozmetikustól szoktam venni Ilcsis almás citromos arctejet azzal reggel-este tisztítom az arcomat, és este arctej után szintén az Ilcsitől használom a csipkebogyós habkrémet...igaz, hogy kozmetkustól lehet csak venni, de amióta használom nekem sokkal tisztább a bőröm és a nagy kiszereléséhez képest baráti az ára :) Remélem segítettem :) 18/l
4/4 anonim válasza:
Az arcgőzölést én is csak ajánlani tudom!:)Utána szuperül el lehet távolítani a nemkívánatos dolgokat. Tonicokból egyébként nekem az avonosak váltak be eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!