Hogyan kell szolizni?
Figyelt kérdés
Még sohasem voltam szoláriumban és nem szeretnék beégni az első alkalommal. Mibe kell menni, hány percet célszerű benn tölteni hogyan kell befeküdni stb milyen érzés?2014. jan. 31. 21:13
1/2 anonim válasza:
Amíg még ennyit sem tudsz messziről kerüld el. Meg amúgy is.
2/2 anonim válasza:
:)) abban mész amiben szeretnél,ugyanis ez lényegében teljesen mindegy,hiszen a szoláriumba az ember meztelenül vagy max bugyiba fekszik/áll be. Tehát le kell vetkőznöd. de ezt majd csak a szoli kabinjában,ahol senki más nem lesz rajtad kívül. Azt pedig,hogy elsőre hány percre menj,az határozza meg,hogy milyen a bőrtípusod,milyen erős a szoli..utóbbit nem fogod megtudni,tehát a bőrödre koncentrálj. Ha fehér bőrű vagy,akkor én tuti nem mennék elsőre 5 percnél tovább,ha átlagos a bőrszíned,akkor is csak 6-8 percre,ha pedig kreol,akkor szerintem lehet menni 8-10 percre is. De ez csak az én véleményem,nekem gy vált be. Egyébként nagyjából semmilyen érzés,meleg lesz bent,de ez kellemes melegség. Valaki például tud bent relaxálni ilyesmi,picit megnyugodni,valaki alig várja hogy vége legyen mert előtör a klausztrofóbiája :D Bekfeküdni meg úgy kell,hogy felnyitod a tetejét (ha nincs felnyitva) éééés...befeeeekszeeeel :)) aztán magadra csukod,majd ha vége,felnyitod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!