Hogyan kell szolizni?
Szerintem mindenképpen kérd ki az ott dolgozó(k) véleményét. Segítenek majd, mondd el azt is, hogy először mész.
Én a csokiszoliba jártam, állóba. Azt valamiért jobban szeretem. De az ötödik alkalom mindig a fekvőben zajlott. Nekem ezt a tanácsot adták akkor.
Egyébként én napon sem égek le, szinte soha, ezért könnyű dolgom van. Neked milyen a bőrtípusod? Könnyen leégsz?
A csokiban először 5-6 percet ajánlok, első alkalommal ne várj nagy változást! Vásárolhatsz szoláriumkrémet, szebb és intenzívebb lesz tőle a barnulás. Szoli után hidratáld a bőrödet, használj testápolót mindenképpen, száríthatja a bőrt.
Mindig mosd le a sminket, ezt elfelejtettem :-)
Remélem segítettem, kellemes barnulást!
21/L
Hali!! :)
Ha tényleg nem égsz könnyen,akkor nyugodtan kezdheted 5-6 percekkel,nem tudom ott egy zseton hány percig tart.:)
Csokicsövesbe éri meg menni,mert sokkal hamarabb lebarnulsz tőle,és én abból is a fekvőbe járok,mert én valahogy sokkal jobban barnulok ,mint az állóban.Egyébként kérdezd meg a szoliban a csajt,biztosan elmondja neked,hogy melyik az erősebb.:)
Én azért nem szeretem az állót,mert azok alapból gyengébbek is,mint a fekvő,mert ugye fekvőben jóval közelebb sugároz rád,mint az állóban.Tényleg hatásosak a szolikrémek,DE!!!
Ne vedd meg a szoliba a 4-5 ezer forintos krémeket,mert semmivel sem jobbak,mint olcsóbb társai!!
Én vettem korábban,6ezer volt,a csaj istenítette milyen jó,és foltos lettem tőle ,sőt annyira büdös volt,hogy szoli után még éreztem magamon és meg is hányatott..Úgy döntöttem kipróbálok valami olcsóbb krémet,legalább nem hányat,ha lassabban barnulok is..a DM-ben vettem végül azzal a céllal,hogy kipróbálom,nem veszíthetek sokat,mert csak 300 forintért vettem...:D
Revolution Tan Fruit Power a neve,az illata olyan,mint a kék szőlőnek,nincs az a büdös szag,mint a másiknál!! :D
Igaz ez egy igazán mini kiszerelés,de még így is kitart egy darabig,és talán így jobb is,hogy ha csak ki akarja az ember próbálni..:)
Persze vannak nagyobb kiszerelések is a DM és a Rossmann-ban!! De nekem ez nagyon bejött!!:)
Bocsi,kicsit hosszú lett,ha bármi kérdésed van nyugodtan írj!! :)
Amúgy itt egy kép a termékről,szerintem érdemes kipróbálnod!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!