Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mivel szőrtelenítitek a...

Ti mivel szőrtelenítitek a hónaljatokat?

Figyelt kérdés
Én borotvával szoktam , jobb kezes vagyok így a jobb hónaljam nem igazán szokott sikerülni mert van amikor marad. Mit ajánlotok?
2014. jan. 31. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én epilátort használok már évek óta.

Az első pár alkalom rossz volt, azóta már egy perc alatt leszedem.

Sokat ritkult is azóta.

2014. jan. 31. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Én szörtelenítő krémmel szoktam , mert a borotvát nem szeretem az epilátort pedig nem bírom. (:
2014. jan. 31. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Epilátorral. Itt nekem egyáltalán nem fáj, pedig a lábamon/karomon megőrülök tőle.
2014. jan. 31. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Én gyantával szoktam, 10 másodperc és kész, 2-3 hétig hozzá sem kell nyúlni. :) A borotvát, szőrtelenítő krémet ki nem állhatom, már másnap elkezd visszanőni, az epilátort sem itt, sem máshol nem bírom... Marad a gyanta. :)
2014. jan. 31. 17:08
 5/12 Patricii válasza:
Én epilátorral szoktam és tényleg igaza van annak a válaszolünak aki azt irta, h ott nem fáj. Szerintem nagyon jól ki lehet birni ott. :)
2014. jan. 31. 18:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Viszont máskor én gyantáztam és a bőrömön rajta maradt a ragacs. hiába mostam le forró vízzel nem akart lejönni:// tipp arra?
2014. jan. 31. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Borotva. Én is jobbkezes vagyok és bal kézzel kicsit ügyetlen , de megtanultam. Csak gyakorolni kell :))
2014. jan. 31. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Epilálom én is :) Az első pár alkalom tényleg nem volt kellemes, vérzett és ki is folyt a könnyem az elején, viszont most már fél perc se kell, hogy leepiláljam mindkét hónaljamat. Nekem nem ritkult, de már teljesen fájdalommentes az epilálása és 1 hétig sima :)
2014. jan. 31. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Borotva vagy krém.
2014. jan. 31. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Borotva. (különben én még sosem gondoltam rá, hogy valakinek problémát okoz bal kézzel borotválkozni :D nekem nincs különbség)

Viszont, ha megyek kozmetikushoz lábat gyantáztatni, akkor általában a hónaljamat is megcsináltatom.

2014. jan. 31. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!