Szerintetek is szép ez a frizura, vagy nektek nem tetszik?
2014. jan. 27. 01:04
1/12 anonim válasza:
Nekem különösebben nem tetszik, magamon legalábbis nem szeretném, inkább hosszú haj párti vagyok, de biztos van, akinek jól áll. Pl. a lánynak a képen jó szerintem:)
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik ez a frizura! örülnék neki ha lehetne ilyen frizurám, csak nem állna jól nekem :/
4/12 anonim válasza:
Nekem sokáig volt ehhez hasonló hajam, mert a rövid haj jobban áll, mint a hosszú. Egy baj van csak vele, hogyha reggel felkelsz, nagyon nem így áll sajnos...
5/12 anonim válasza:
Én hosszú haj párti vagyok. Egyik barátnőmnek ilyen frufru nélkül. Frufruval szerintem kicsit sok és kevés embernek áll jól.
8/12 anonim válasza:
Nem tetszik. Bár hosszú haj párti vagyok, de azért van pár rövid frizura ami tetszik nekem, de szerintem ez nem szép :/ olyan golyófejet csinál.
9/12 anonim válasza:
Kevés embernek tud jól állni. Nekem amúgy nem tetszik, mert ahogy hátul be van állítva, mindig az alien filmek jutnak eszembe róla. :D Ezek után pedig képzelhetitek, mennyire tudom komolyan venni az illetőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!