Milyen bb krémet ajánlotok zsíros bőrre?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon zsíros a bőröm. De szeretnék egy bb krémet. Azt mondják az essence-es nem jó.2014. jan. 24. 15:59
1/8 anonim válasza:
Garnier. Éjszakánként meg babahintőpor. Ha szárazabb néhol akkor neugranormon. ;)
14/L
2/8 anonim válasza:
Evelyne.A Garniertől én pattis lettem.
3/8 anonim válasza:
Mindenképp koreai fajtát. Az ilyen garier meg loreal csak ront a bőr állapotán, és az összes narancssárga színű...Ebayről tudsz rendelni mintákat is, így kiderítheted melyik a legjobb neked.+a koreai cuccokban nem a nevetséges 10/15 faktoros fényvédő van, hanem akár 30/50-es is. Ez azért fontos, mert nagyon keveset kensz belőle magadra, így a 30 faktoros kb annyira véd, mint egy 15-ös. (gondolom külön fényvédőt nem használsz)
Ráadásul sokkal több hasznos vitamin/gyulladáscsökkentő/hidratáló anyagot tartalmaznak.
4/8 anonim válasza:
Ez mind szép és jó,utolsó,csak az Evelline meg a Garnier 2000 forint,a koreai meg 5000+szállítási költség....
5/8 anonim válasza:
Ebayen olcsóbb, és ott free shipping van. Ha olcsót kerestek, akkor a catrice alapozók pl sokkal jobbak, amúgy az európai bb ugyanaz, mint egy alapozó más névvel/csomagolással. (a koreai meg olyan mint egy kicsit feljavított alapozó)
6/8 anonim válasza:
és ha a zsíros bőrre keres vki megoldást (ha bőrhibáid nincsenek) akkor elég egy mattító púder is, pl a Dodo púder, vagy az essence transzparense, vagy ezer másik is van..
7/8 anonim válasza:
Skin 79 rózsaszín, bár most kijött a zöld zsíros bőrre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!