Fenékig érő, hosszú hajú lányok léteztek még? Vagy csak én járkálok rossz helyen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 19:21
1/15 anonim válasza:
Akinek olyan hosszú, az a legritkább estben engedi ki.
A feltűzött hajból pedig nem hiszem, hogy meg tudod állapítani, hogy meddig érhet kibontva.
2/15 A kérdező kommentje:
Szia!Pedig árulkodó tud lenni....
Hosszú hajam van,tudom milyen lehet egy bumm
2014. jan. 20. 19:30
4/15 A kérdező kommentje:
Merre jársz?
2014. jan. 20. 19:52
6/15 anonim válasza:
Tudtommal még létezek. :D De tényleg igaz, amit az első válaszoló írt, hogy nem hordanak ilyen hosszú hajat gyakran kibontva. Mondjuk tőlem is többször kérdezték, hogy milyen hosszú a hajam, mert látták, hogy nagy a konty, de vastag is, azért akkora, nem mindig csak a hossz miatt.
7/15 anonim válasza:
Pontosan. A vastagság számít annyit, mint a hossz. Sőt (!) a vékonyszálú csípőig érő hajú ismerősömnek jóval kisebb a kontya, mint a másik barátnőmnek, akinek "csak" a melle alá ér. Mindketten kontyfánk nélkül készítik el.
8/15 anonim válasza:
most vágattam le kulccsontig érőre a derekamig ért és fekete volt
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,miért vágattad le?
Miért jobb egy rövidebb frizura,mint egy hosszú?
2014. jan. 21. 19:34
10/15 anonim válasza:
Mármint igazi? Műhajból rengeteg van, elég bemenni egy plázába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!