Mivel tudnám kezelhetővé tenni a göndör fürtöket? =D
Figyelt kérdés
Hali! Én egy 20 éves srác vagyok, akinek eddigi élete során szinte mindig rövid haja volt, de az utóbbi fél évben nem vágattam le és eléggé megnőtt. Valami ilyesmit kell elképzelni(félhosszú, barna, göndör): [link]
A probléma az, hogy nagyon sok baj van vele, hamar zsíros lesz és reggel mindig összevissza áll. Nem nagyon értek a hajápoláshoz =D, ezért szeretnék kérni néhány tippet, hogy mivel tudnám könnyebben kezelhetővé tenni.
2014. jan. 18. 21:12
1/2 anonim válasza:
szerintem használj hajhabot vizes hajra, és csak hajmosás után fésüld ki vizesen, szárazon sose, mert ilyen birkás lesz.
üdv: egy göndör hajú lány :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! =D Azt szeretném még kérdezni, h reggel például, amikor nincs idő hajat mosni, mit lehet csinálni vele? =D
2014. jan. 20. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!